Follow Friday

MELINDA | @melinda.max

FRIYAY! Yes het is vrijdag, welteverstaan follow friday!

Vandaag neemt niemand minder dannnnn @melinda.max onze Instagram over! Whoooop!

Melinda is 33 jaar en mama van een 4 jarig aapje: Max en trotse tweelingmama van meisjes Lio en Lola. (Die namen 💗💗) Samen met haar man Bart (33jr) wonen ze in een boerendorpje helemaal ten Noorden van Antwerpen: Zandvliet. (het laatste dorpje voor Nederland)

Als het aan Melinda lag, was ze op haar 18e al mama geworden maar gelukkig gebruikte ze haar verstand en ging ze eerst wat studeren. Max werd geboren op 19 mei 2014: ze was toen 28 jaar. Lio en Lola werden geboren op 27 september 2017. Het grappige is dat de meisjes eigenlijk uitgerekend waren op 11 oktober (Melinda’s 32e verjaardag). Doordat het een tweeling was, mocht ze de 40 weken niet halen en werd ze ingeleid op exact 38 weken.

Naast mama zijn is Melinda ook nog juf! Vorig jaar was ze 10 maanden thuis met zwangerschaps- en ouderschapsverlof. Bart en Melinda werken afwisselend halftijds zodat de meisjes niet naar de opvang hoeven.

Wat Melinda in haar vrije tijd doet? Momenteel niet veel anders dan ‘zorgen voor’ haar kindjes en het huishouden. Het ‘zorgen voor’ begint nu wel te minderen en het is meer en meer genieten.

Verder danst Melinda graag en houdt ze erg veel van fotografie en reizen. Het liefst trekt ze met haar gezin naar een onbekend plekje.

Melinda is nu ruim 3 jaar actief op Instagram. Ze was op zoek naar kleding voor Max die niet bomvol disney prints stond en in bakstenen winkels vond ze niet direct ‘haar goesting’. Op instagram vond ze toen enkele kleine shops. (ondertussen zijn die ook uitgegroeid tot hele grote winkels met veel volgers).

We vroegen Melinda: Wat vind je leuk aan Instagram?

Ik kan heel veel inspiratie opdoen op instagram. Leuke outfitjes, merkjes, winkels worden getagd. Ook vind ik het leuk om vaak te babbelen met mama’s die er al ‘bij zijn’ van in het begin. Je krijgt na een tijdje echt het gevoel dat je elkaar kent, ook al is dat niet ‘echt’. Toen Lola zo’n moeilijke fase doormaakte kreeg ik ook steeds veel tips en steun.

En dan ook de keerzijde. Wat Melinda minder leuk vindt aan Instagram is de jaloezie en afgunst. Mensen die al een oordeel klaar hebben, ook al kennen ze je niet.. of dat ‘de cijfertjes’ zo belangrijk zijn. EN natuurlijk het algoritme. Vroeger vond ze het véél leuker..

Ik probeer telkens ‘mooie’ plaatjes te posten, maar schrijf er ALTIJD eerlijke woorden bij. Ik ben ook redelijk kritisch. Dit maakt me niet bij iedereen populair.

Melinda is eerlijk en oprecht en zal bijvoorbeeld nooit een product aanprijzen gewoon ‘omdat ze dat vragen’ of omdat ze het gratis heeft gekregen ofzo.

Nog een fun fact: Melinda is DOL op dubbele nummers, en daarbij is 22:22 haar absolute favoriet.

Terwijl ik dit typ kijk ik op de klok en is het toevallig 21:21. Oneven nummers vind ik niet zo leuk.

Wij zijn super benieuwd hoe Melinda haar dag eruit ziet en gaan haar zeker volgen vandaag! Jullie ook? Melinda, have fun today!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *