Anne,  Astrid,  Momster Monday

Hi there 2019, Bye bye 2018!

Astrid

Wow 2018, wat ben je voorbij gevlogen! Het jaar waarin Olivia-Mae 1 jaar is geworden, zóveel ontwikkelingen heeft doorgemaakt en is uitgegroeid tot een vrolijke ondeugende dreumes. 😈 Het jaar waarin we afscheid hebben moeten nemen van oma, waarin Anne knappe Lux op de wereld heeft gezet en waarin m’n bestie een prachtige baby aan het maken is in haar babybump. Ook zijn er nóg meer lieve kindjes in de maak (babyboom, is de stroom een keer uitgevallen guys?) Het jaar waarin Perf not so Perf eindelijk is geboren en lieve Anne zó bijzonder voor me is geworden! You get me girl! ❤ Het jaar waarvan ik dacht dat het verder soepel zou verlopen maar in eens een hele andere wending kreeg. Het jaar waarin ik veel verdriet en onzekerheid heb gehad maar ook het jaar waarin ik zó veel liefde en steun heb gehad waarvoor ik iedereen zo dankbaar ben! Het laat je beseffen hoe bijzonder mensen zijn en ik koester dat dan ook heel erg! ❤

2019, let things happen.. Ik ga volop genieten van mijn loved ones en leven in het nu. Tóch een goed voornemen ondanks ik daar dus niet zo van ben. Doen waar ik blij van word en laat 2019 een mooi jaar worden. 💪🏼

Voor jullie allemaal ook een top 2019 met gezondheid, be happy & live your best life! ❤️

Love, AD (@astrid.drst)

Anne

Bye Bye 2018, Hello 2019!

2018 wat ging je snel…. Veel te snel.. Het was een prima jaar. Met super veel prachtige momenten en met helaas ook een paar gigantische dieptepunten.

Het jaar waarin Ivy alweer 3 jaar mocht worden, het hoogtepunt van het jaar dat onze kanjer Lux bij ons mocht komen. Het jaar waarin er vriendschappen stuk gingen, het jaar waarin er vriendschappen bij kwamen. Het jaar waarin ik éxtra besef kreeg van hetgeen wat écht belangrijk is. Hoe cliché het misschien klinkt maar het jaar waarin ik me bewust werd van hoe snel de tijd gaat en dat ik soms te weinig geniet. Het jaar waarin Perf not so Perf ontstaan is en het jaar waarin Astrid (mede door perf) écht mijn maatje werd. Bedankt daarvoor kanjer.

Dan komen we gelijk bij de goede voornemens aan. Want ik hou niet écht van naar het verleden kijken (uiteraard koester en bewaar ik alle mooie momenten in mijn hoofd en hart) maar ik ben persoonlijk iemand die liever naar de toekomst kijkt. Dus. 2019. Jij wordt het jaar waarin ik éxtra ga genieten van wat écht belangrijk is. Mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden. Ik hoop dat 2019 het jaar wordt waarin Perf uitgroeit tot iets nog groters. Dat we gezond blijven. Dat alles gewoon loopt zoals het nu loopt. Dat Ivy het leuk gaat vinden op school, en dat haar temperament afentoe iets minder wordt. Het jaar waarin ik hoop dat onze baby opgroeid als een vrolijke, gezellige en nog net zo vreetzakkerige dreumes. Ik hoop ook dat ik in 2019 vaker aan mezelf kan en mag denken want dat vergeet ik soms. Ohja en ik hoop dat ik de motivatie terug kan vinden voor mijn -25kg plan. Lets do this. Hi 2019.

Ik wens jullie allemaal het allerbeste. Ook weer lekker cliché maar ik meen het wel!

🖤🖤 x AR (@anneo3o5)

2019

Wij hopen dat jullie in 2019 nog net zo enthousiast blijven over Perf not so Perf of misschien nog wel enthousiaster.

Heb jij nou hét idee voor ons? Leuke tips? Goede verhalen? Goede onderwerpen of wat dan ook? Mail, bel, dm, PB, blog, postduif, fax of schrijf ons dan vooral! Jullie input en invloed is voor ons ZO belangrijk!

Voor nu wensen wij samen jullie ongelofelijk veel plezier vanavond! Watch your fingers & drink champagne, a lot! Happy new year!

 

Much love, A&A🖤🍾

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *