(web)Shop Wednesday

Zwartwitt.nl

Well hello, hebben jullie allemaal genoten van jullie oud & nieuw? Wij zijn weer van start gegaan en vandaag hebben we weer een leuke webshop voor jullie om mee kennis te maken.

Zwartwitt.nl

Noortje is de eigenaresse van Zwartwitt.nl, ze is getrouwd met Tim en trotse mama van 2 meiden, Flo van 4 en Mae van 1 jaar. Samen wonen ze in Echt (Midden-Limburg).

De webshop is live sinds januari 2018, nog maar vrij kort, maar het eerste geboortekaartje dateert inmiddels alweer vanaf 2014.

Monochrome

Tijdens de zwangerschap van Noortje haar oudste dochter in 2014 werd ze geïnspireerd om een webshop te openen. Haar hele leven heeft ze al een ‘passie’ (haar man noemt het meer een afwijking) voor de kleuren zwart/wit. Dit vind je dan ook overal terug in haar kledingkast, haar interieur, de tuin etc.  Ze wist natuurlijk ook meteen dat de babykamer zwart wit zou worden, en idem dito gold voor het geboortekaartje. In die tijd was de monochrome trend eigenlijk nog helemaal niet zo aan de orde, en al helemaal niet voor een babykamer of laat staan een geboortekaartje. Dus het zaadje was geplant. Hoezo moet een geboortekaartje altijd zoet roze, of lief blauw zijn? Waarom niet lekker stoer en tijdloos?

Naast haar baan bij een groot verzekeringskantoor is Noortje destijds een opleiding tot grafisch vormgever gaan volgen en is zo eerst in eigen tijd kaartjes gaan ontwerpen.

Een klein feestje in een envelop

Ondanks de naam doet vermoeden sluipt er stiekem toch wat meer kleur in het assortiment van Zwartwitt.nl, maar de basis blijven gewoon stoere, unieke geboortekaartjes die Noortje met alle liefde aanpast/ontwerpt naar de wensen van de aanstaande ouders. Het is echt haar missie om van ieder kaartje een klein feestje in een envelop te maken, want ze weet hoe bijzonder een geboorte is en hoe ontzettend leuk het is om de geboorte wereldkundig te maken.

Wij vroegen Noortje wat ze zoal doet in het dagelijks leven, naast haar webshop.

 

Ik denk dat alle mama’s dat wel herkennen, maar aan 2 jonge kindjes heb je je handen vol.  Uit zwartwitt.nl haal ik gelukkig heel veel energie en het voelt ook absoluut niet als werken, maar toch probeer ik wel regelmatig ook even tijd voor mezelf vrij te maken. En hou ik die dan invul, dat kan met een goed boek, een middagje shoppen (love love loveshoes) of juist een lekker stuk wandelen met de hond. Maar eerlijk is eerlijk, de balans vinden blijft moeilijk.

Balans

Het hebben van een webshop voelt voor Noortje echt niet als werken, ze heeft gewoon, heerlijk cliché, van haar passie haar beroep kunnen maken en dat is ook echt iets wat ze haar dochters mee wil geven in de toekomst.

Een nadeel is dat een webshop natuurlijk 24/7 doorloopt en Noortje is druk bezig te leren om wat meer balans in werktijd – privetijd te brengen. Iets met alle ballen hoog willen houden, je kent het wel.

Noortje haar eigen top 3 is dan toch wel Lexi, Esmee en Bram. 

 

Ik hoop natuurlijk dat er in 2019 weer heel veel zwartwitt babys geboren worden! Want wie is nou niet “Born to stand out!”.

Win win win!

Speciaal voor alle aanstaande mama’s en papa’s mogen wij aan één van jullie een gratis ontwerp voor een geboortekaartje aanbieden (t.w.v. € 75,-). Dus van intake tot ontwerpen en eventuele correcties. Let’s create!

Laat onder het bericht op Instagram achter waarom jij dit zou willen winnen of voor wie je het zou willen winnen, volg @perfnotsoperf & @zwartwitt én tag 3 vriendinnen die ook mee moeten doen!

Kan je niet wachten? Kijk dan snel op de website van deze toffe ontwerpster! 

www.zwartwitt.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *