Follow Friday

MAAIKE | @foursmallrebels

Jajaaaaaa, het is weer vrijdag! Vandaag is er weer een leuke mama te vinden op de Instagram @perfnotsoperf en kunnen we lekker mee spieken in haar leven!

Meet Maaike! Mama van 4 en woont in Lekkerkerk. Samen met Hans heeft ze dus 4 kids: Mila Ize (9 jaar), Evi Fenn (8 jaar), Juna Puk (5 jaar) en Jip Noan (2 jaar). Maaike was 23 toen voor het eerst mama werd van Mila en toen ze 24 was werd Evi geboren. Mila en Evi schelen 360 dagen. En zijn dus 5 dagen per jaar even oud! 

Sinds september dit jaar werkt Maaike niet meer. Ze heeft altijd in de kinderopvang gewerkt, maar na een burn-out en chronisch ziek zijn, viel dit niet meer te combineren. Stiekem ligt Maaike haar droom ook bij styling en fotografie! In haar vrije tijd gaat ze graag op pad om foto’s te maken. 

Het leukste van Instagram? Dat vindt ze de contacten die je hebt via instagram! En de inspiratie die je op kan doen. Super leuk! De minder leuke kant van Instagram vindt Maaike af en toe de strijd om de volgers. Het volg/ontvolg spelletje.

Waarom denk ik dan! Volg iemand omdat je die leuk vindt om te volgen! 

Zijn jullie, net als wij, benieuwd naar Maaike en haar 4 mooie kiddies? Zorg dan dat je vandaag de Instagram @perfnotsoperf in de gaten houdt! Have fun lieve Maaike!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *