(web)Shop Wednesday

Zusjes de Bruin

Well hello! Vandaag is het weer een nieuwe (web)shop wednesday. Deze keer willen we aan jullie voorstellen: Zusjes de Bruin!

Deze mooie webshop heeft nét haar internet-deuren geopend, sinds afgelopen zondag! Vorig jaar hebben wij al een hele leuke samenwerking met Zusjes de Bruin mogen doen en hebben we een PNSP poster collectie uitgebracht!

Zusjesdebruin is opgericht door Janneke Molenaar, 24 jaar oud & wonende in IJmuiden. Zij heeft twee dochters, Lindsey van 6 jaar & Roxane van 1 jaar.

Sinds 13 februari 2018 maakt Janneke gepersonaliseerde kraamcadeaus. Nu, precies één jaar later, heeft ze haar eigen webshop.

Hoe Zusjesdebruin ontstaan is? Mijn baby was een die-hard flessenweigeraar, waardoor ik na mijn verlof niet gelijk aan het werk kon. Mijn verlof werd verlengd, helaas mijn contract niet. En zo had ik dus ineens geen baan meer & ook geen mogelijk om een nieuwe baan te zoeken.

Janneke haar moeder heeft een huisje in Frankrijk & stuurde toen een ontzettend leuke mand waar met touw “Love” & “happy” op stond. Janneke had ongeveer zo’n zelfde mand thuis staan voor het speelgoed van de meiden & toen leek het haar leuk om met touw hun naam erop te zetten. Zo had ieder haar eigen mand. Ze kreeg zoveel leuke reacties op deze manden, dat ze besloot om er een pagina voor aan te maken. Ze had op dat moment al een Instagram pagina waar ze alle babyspam op plaatste. Deze pagina heette toen al “zusjesdebruin”, dus over een naam voor haar shop heeft ze niet lang hoeven nadenken.

@byanneeigenraam

Zusjesdebruin is eigenlijk een hele simpele & logische bedrijfsnaam. Alles wat Janneke maakt, maakt ze namelijk éérst voor haar dochters. Twee zusjes met beiden de achternaam “de Bruin”. Alle artikelen uit de shop zijn handgemaakt en/of gepersonaliseerd.

Doordat ze haar eigen webshop runt vanuit huis, kan Janneke extra veel tijd met de kindjes doorbrengen. Alle tijd die ze in de shop steekt is voornamelijk in de avond of doordeweeks overdag als Lindsey op school zit & Roxane haar middagdutje doet. Buiten deze webshop uurtjes is Janneke eigenlijk een hele gezellige moeder die gek is op alles wat met knutselen te maken heeft.

Wisten jullie al dat strijkkralen de nieuwe legoblokjes zijn? Mijn god wat doet dat pijn als je daar met je blote voet en volle gewicht in staat. Daarnaast wonen wij valk bij het bos dus zijn daar ook heeeeel veel te vinden. We zijn gek op wandelen, takjes zoeken en klimmen.

Janneke kan zich heel erg irriteren aan copycats.

Als je producten leuk vindt, prima. Wil je soortgelijke producten maken, ook prima. Maar neem niet klakkeloos artikelen over. Voeg iets van jezelf aan de producten toe.

Zo was Janneke laatst bijvoorbeeld in gesprek met iemand die geïnteresseerd was in haar manden. Zij wilde graag meer voorbeelden & informatie. Dit heeft Janneke dan ook naar haar gestuurd. Later zag ze dat zij via een andere pagina precies dezelfde manden als Janneke verkoopt. Met ook twee pompons aan de hendels. Janneke besluit altijd om de eer aan zichzelf te houden & iets te wijzigen aan haar product, om weer uniek te zijn. Het is geen grote verandering, maar sindsdien maakt ze de manden met drie pompons aan de hendel.

Het leukste aan het hebben van een webshop vindt Janneke het ontvangen van klantfoto’s. Bij elke bestelling doet ze een sprongetje in de woonkamer en als ze dan na het versturen van haar product(en) een foto toegestuurd krijgt is ze zó trots! Daarnaast vindt ze het hele Instagram wereldje écht te gek. Je leert via Insta zoveel andere moeders kennen.

Het allerleukste artikel uit Janneke’s shop vindt ze zelf natuurlijk de speelgoedmand! Dit is het item waarmee ze begonnen is & by far het meestverkochte item. Ze vindt het zo leuk om alle verschillende namen voorbij te zien komen & nog leuker als de baby nog niet geboren is en ze dus de enige is die de naam al weet!

En voor jullie hebben we ook iets leuks!! Iedereen krijgt een gratis PNSP poster bij minimale besteding van €10. Gebruik hiervoor de code:  PERFPOSTER

Ook mogen we een poster naar keuze weggeven aan één van jullie! Dit mag een PNSP poster zijn maar ook één van de andere posters die je in de webshop vindt! Om mee te doen:
– volg @zusjesdebruin en @perfnotsoperf op Instagram
– reageer onder het bericht op Instagram, laat daarin weten welke poster je zou willen winnen
– tag 3 vriendinnen die deze giveaway niet mogen missen!

@byanneeigenraam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *