Follow Friday

DEBBIE | @muminliverpool

Op deze normaal gesproken sleepy sunday hebben we een leuke verassing! Vandaag hebben we namelijk een take-over.. en niet zomaar één.. we hebben een take-over vanuit Liverpool! Debbie neemt ons een dagje mee in haar leven.

Meet Debbie, 24 jaar en sinds december 2015 gesetteld in Liverpool! Debbie woont hier samen met haar man Roy (28) en dochter Zoë (1,5). Debbie en Roy zijn beide Nederlands maar ze zijn verhuisd omdat Roy werd overgeplaatst voor zijn werk. (marketing communicatie) Na een jaar raakte Debbie zwanger. Hun kleine Scouser (zo heten mensen die zijn geboren in Liverpool) spreekt 2 talen. Debbie spreekt Engels met Zoë en Roy Nederlands! 

I love being a (young) mum.

Debbie werkt op woensdag, donderdag en vrijdag voor Lufthansa Airlines. Klachten die binnenkomen n.a.v. een vluchtprobleem of bagageprobleem komen bij haar terecht. In haar vrije tijd vindt Debbie het leuk om series te kijken, te fotograferen, lekker rond te struinen in de stad of met Zoë te spelen in de speeltuin.

Debbie is in mei 2018 op Instagram begonnen met haar account @muminLiverpool. Het leukste aan Instagram vindt ze het ‘ontmoeten’ van nieuwe mensen.

Wat ze dan minder leuk vindt aan Instagram?

Mensen die volgers kopen verpesten op lange termijn instagram naar mijn idee. Wees wie je bent en doe wat je leuk vindt. Dan kom je er ook!

Wij zijn heeeeel benieuwd naar jouw dag, Debbie! Veel plezier tijdens jouw takeover bij @Perfnotsoperf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *