Astrid,  Momster Monday

The move #2

Hi there lovies!

We maken nu wel even een sprong in de tijd, na mijn vorige blog. Over die tussentijd wil ik verder niet veel vertellen, alleen dat het nogal een rollercoaster was. Er moet nu een hoop geregeld worden om alles definitief af te sluiten en een nieuwe start te maken. 

Ik wil iedereen nog wel even bedanken voor alle lieve berichtjes en reacties! Dat doet een mens goed, DANK DANK DANK! 🙌🏻❤️

Oke, om te beginnen; waar gaan we wonen? De afgelopen maanden hebben Olivia en ik gewoon nog thuis gewoond. Sinds kort zijn we verhuisd! Mijn liefste broer heeft vrijwel direct zijn huis open gesteld voor Olivia en mij (te goed voor deze wereld & héél dankbaar). Op die manier hoeven we niet stel op sprong iets anders te vinden én krijg ik de kans om nog even wat op te bouwen en rustig om me heen te kijken.

Ik mag de zolder betrekken, zoals bij veeeeeeel mensen is dit geen kant en klaar gastenverblijf. 🙈 Hier was dus aardig wat werk aan de winkel. Gelukkig heb ik een hele lieve, handige papa die een mooi kamertje tevoorschijn heeft kunnen toveren! Olivia mocht zelfs een eigen kamertje op de eerste verdieping! Ook hier moest wel even het één en ander aan gesleuteld worden maar ook dit heeft handige papa/opa mooi voor elkaar gebokst! 💪🏼 

#familygoals toch wel hoor! ❤️

En dan verder, de scheiding.. dit is natuurlijk iets waar we ons nooit in hebben verdiept (duh!) maar nu toch aan moeten geloven. Eerlijk? Er moet een hoop geregeld worden maar gelukkig kunnen we nog samen door één deur, ondanks everything what happened. Persoonlijk vind ik dat zó belangrijk, ten eerste voor Olivia maar ook voor onze eigen toekomst. We blijven met elkaar te maken hebben, of we willen of niet. I’m just not made for the drama! Ik hoop dat we er beide zo volwassen in kunnen blijven staan en we door diezelfde deur kunnen blijven gaan. 

Voor nu, de scheiding loopt en Olivia en ik zijn ons aan het settelen bij mijn broer! 💕

In de volgende blog(s) lees je hoe het verder gaat met ons! BYE loves ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *