Follow Friday

NOVA | @morethanamom

Woehoeeee it’s friday again! Voor sommige al weekend, voor de rest bijnaaaa! Vandaag hebben we weer een leuke mommy voor onze follow-friday gevonden, namelijk: Nova! Ook wel bekend als @morethanamom ❤

Nova is 25 jaar oud, woont in een klein dorpje in Zuid-Holland en is alleenstaande moeder van Elijah (4 jaar) en Jaenaï (7 maanden).

She’s a busy woman. Nova doet namelijk een voltijd HBO studie, Integrale Veiligheidskunde, werkt 24 uur in de week als administratief medewerker bij een detacheringsbureau én is mommy! Kindjes gaan naar het kinderdagverblijf & bso en verder gaat Nova op de automatische piloot!

Vrije tijd? Wat is dat?? Ik heb niet echt heel veel vrije tijd meer over, maar als ik even ‘niets’ doe dan is het al gauw instagrammen en series kijken. Ik ben gek op series!

Nova is in maart alweer 3 jaar actief op Instagram. Het leukste van IG vindt ze het contact tussen zoveel verschillende mensen die ja alleen via een scherm ‘kent’. Ze doet op Instagram veel inspiratie op en heeft er echt vriendschappen aan over gehouden. Daarnaast leef je ook echt met iemand mee als je diegene al een tijdje volgt, super leuk!

De keerzijde aan Instagram vind Nova toch wel de jaloezie en het zogenaamd beter willen zijn dan een ander. Dat is voor haar onbegrijpelijk.. Iedereen heeft zijn of haar struggles en iedereen kiest zelf wat hij/zij deelt.

Maar om nou te doen alsof jouw leven perf is, nee don’t! Met die mensen ben ik dan ook al heel gauw klaar, unfollow!

That’s our Perf not so Perf girl! 😏

Nova, wij wensen jou veeeel plezier vandaag en kijken heel graag mee in jouw leventje! Happy friday! 🖤

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *