Follow Friday

VANESSA | @vanessa_littleindians

Vandaag neemt Vanessa Erasmus onze Instagram over! Vanessa is 41 jaar & eigenaresse van kinderkleding label Little Indians. (Oké, wij zijn stiekeme fangirls) Samen met Dayne van 9 jaar en Jimmy van 5 jaar woont Vanessa in Rotterdam.

In haar vrije tijd geniet Vanessa het liefste van het lekker buiten zijn. Een gezellig terrasje in de zon of lekker op het strand. Uit eten of met vrienden op stap. Verder vind ze het heel leuk om met de kids nieuwe plekjes te ontdekken. Óf juist thuis een netflix film kijken.

Little Indians

In 2014 heeft Vanessa Little Indians opgericht. Ze heeft haar merk gelanceerd tijdens een (ook door haar) georganiseerd event, het 100% Mama Event! Hier stonden allemaal toffe nieuwe merken maar ze wilde zelf ook graag iets in de markt zetten. Haar zoontje Jimmy was destijds net geboren en alles begon met het zoeken naar producenten die slofjes konden maken die niet zo snel afgingen.  

De naam Little Indians heeft voor Vanessa een speciale betekenis. Haar ouders komen beide uit Aruba en vroeger gingen ze daar elke zomervakantie voor 6 weken naartoe. Ze bezochten daar allerlei plekken, zo ook grotten waar indianen rotstekeningen achter hebben gelaten. Little Indians is voor Vanessa de tot leven gekomen versie van haar verleden én haar toekomst.

De eerste collectie van Little Indians bestond uit 8 broekjes en 8 schoentjes. Inmiddels werkt Vanessa in een team van 6 meiden en is Little Indians verkrijgbaar in meer dan 25 landen over de hele wereld. Van toffe boutique winkels tot mooie warenhuizen zoals Barneys en Lafayette. In Nederland is Little Indians ook verkrijgbaar via Wehkamp!  

Little Indians komt 2 keer per jaar met een kids fashion collectie.
De complete collectie wordt zorgvuldig ontwikkeld en ontworpen in hun studio in Rotterdam. 

Petje af voor deze business mommy!

Instagram

Vanessa is in 2013 actief met Instagram begonnen toen ze ook zo’n beetje met vooronderzoek voor Little Indians bezig was. Ze houdt echt van het visuele van Instagram, altijd mooi beeld! Verder vind ze het ook leuk om de levens van andere te volgen via de stories.

Als je persoonlijk niet lekker in je vel zit kan Instagram wel confronterend zijn. Je ziet natuurlijk vooral de leuke dingen van iedereen. Iedereen heeft natuurlijk ook een mening over van alles dat kan ook soms wel eens heftig zijn. 

Maar over het algemeen wordt Vanessa zelf altijd wel heel vrolijk van Instagram, het is namelijk een snelle manier om leuke restaurantjes of vakantiebestemmingen te ontdekken. En aangezien je snel en direct contact met mensen kan hebben zijn mensen ineens heel bereikbaar.

Een tijdje geleden heeft Heidi Pratt van The Hills MTV ons benaderd voor een samenwerking met Little Indians. Dat is dan ineens wel echt een compliment om te horen dat ze ons heeft gevonden!

Oké, dat is toch wel echt te cool!!

Wij wensen jou veel plezier vandaag Vanessa, volgen jullie mee? Alvast een fijn weekend to y’all!

volg Vanessa op Instagram

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *