Anne,  Astrid,  Momster Monday

Wij zijn Perf not so Perf, A&A.

Hi there,

Het is al even geleden dat wij onszelf hebben voorgesteld en aangezien er weer een heleboel nieuwe volgers en lezers bij gekomen zijn lijkt het ons leuk om onszelf eventjes opnieuw aan jullie voor te stellen. Dit doen we onder andere dmv 10 (funny) facts.

Anne

@anneo3o5, 24 lentes jong (bijna 25), een huis onder de ‘zon’ in Bodegraven. Mama van dochter Ivy-Rose van 3,5 jaar en zoon Lux-Lowen van bijna 1! Beter bekend als Ivy & Lux. Getrouwd met mijn tinderdate, Roy (26). In het dagelijkse leven druk met de dagelijkse rompslomp én ik ben zelfstandig ondernemer; wimperstyliste. Heb een salon in mijn eigen huis, wat voordelen heeft maar ook nadelen. Voel me geregeld rapunzel die haar huis niet uit kan en komt. Maar goed, dat terzijde. In mijn vrije tijd, die overigens heel zeldzaam is ga ik graag op pad met mijn gezin. Hoe burgerlijk. Vind series kijken, uiteten, wijntjes drinken op een terrasje of een kneuterig meidenavondje ook om te genieten. Hieronder 10 (funny)facts about me.

1️⃣ Ik speel nog steeds elke avond voor dat ik ga slapen een potje Candy crush 🤪

2️⃣ Ik ben hagelslag verslaafd en eet dan ook zelden iets anders op mijn brood.

3️⃣ Ik vind het heerlijk om afentoe een paar uurtjes alleen te zijn. Daar geniet ik zo van. Ben wat dat betreft bést een beetje een einzelgänger.

4️⃣ Toen ik 19 was heb ik een tumor in mijn borst gehad. Dat was heel heftig maar uiteindelijk is deze verwijderd en bleek nabehandeling niet nodig.

5️⃣ Ik doe automatisch op een foto een duckface, cant help it. Mijn onderkin lijkt dan gewoon ietsjepietsje minder aanwezig.

6️⃣ Ik weeg 30 kg zwaarder dan voor mijn eerste zwangerschap.. “meisjes maken je lelijk”. Wat mij betreft geen fabel.

7️⃣ Ik vind een BH maar een onding, het liefst loop ik met mijn tetten zonder vangnet. Maarja laten we dat maar niet doen want ook die zijn nu lelijk. Standje onder mn knieën zonder bh. Dus. Ja.

8️⃣ Black is my happy color en ik draag dus ook het liefst zwart. Net als mijn ziel: zwart. Grap.

9️⃣ Ik ben best onzeker, al mijn hele leven eigenlijk en daarom heb ik een groot vocabulaire aan zelfspot.

🔟 Ik ben hyper lenig (in de verkeerde gewrichten) waardoor er de gekste situaties ontstaan. Schouders die uit de kom vliegen tijdens het basketballen en heupen die ineens naast mijn lichaam liggen als ik aan het oefenen ben met baby’s maken.

Ik kan nog wel even doorgaan maar dat was niét de bedoeling.

Astrid

@astrid.drst – 29 jaar oud en dit jaar komt the big 30. Mama van Olivia-Mae die aankomende zomer alweer 2 jaar wordt. Vanaf vorig jaar single mom, scheiding en alles erop en eraan. Op dit moment wonen Olivia en ik gezellig bij broerlief in en heb ik de tijd om uit te zoeken waar we kunnen gaan wonen. Ik ben voor 3 dagen in de week werkzaam érgens bij het ministerie van justitie en veiligheid. Drankjes drinken is één van mn lievelingsbezigheden en natuurlijk leuke dingen doen met Olivia, familie en vrienden. En niet te vergeten: shoppen, fotograferen, series kijken en eten offcourse.

1️⃣ Ik ben verslaafd aan series zoals Teen mom (2), kardashians & The real housewives of NYC, Beverly Hills en New Jersey. Ik kijk alles hiervan 🖤

2️⃣ Ik ben geen sterrenkok 🍽, vind koken geen zak aan en laat dus ook echt 9 van de 10 keer wel wát aanbranden omdat ik gewoon weer afgeleid ben

3️⃣ Wat alles nog lastiger maakt is dat ik ook niet de makkelijkste eter ben, lust geen aardappelen en ben ook geen fan van groente 🥦🥕🥔🤢

4️⃣ Wanneer er dan een maaltje op tafel staat wat én is gelukt én ik niet smerig vind, eet ik het liefste met een lange vork 🤪

5️⃣ Ik heb een hekel aan rotzooi en viezigheid maar ben thuis vaak ook te lui om alles tip top bij te houden 

6️⃣ Zit altijd onder de blauwe plekken omdat ik zo lomp ben en me te vaak stoot aan dingen die al 40 jaar op dezelfde plek staan 🤦🏼‍♀️

7️⃣ Ik haaaaaat de winter, donker & kou. ❄️⛄️Het liefste ga ik in een winterslaap of breng ik de winter door op een warm eiland #lifegoals 

8️⃣ Ik heb weinig geduld, vooral als ik het druk heb kan ik niet tegen getreuzel en onnozel gedoe

9️⃣ Eten & shoppen is life! En dan vooral het slechte voedsel 

🔟 Ik ben verlegen wanneer ik mensen niet ken, in m’n inner circle is die verlegenheid ver te vinden 😏

Dit was onze spreekbeurt. Zijn er nog vragen? 🤪

XO Anne&Astrid

Wij dagen jullie uit om ook 10 (funny) facts onder dit bericht of op Instagram/Facebook te plaatsen zodat wij jullie ook beter kunnen leren kennen! #curious

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *