Anne,  Momster Monday

Meet 3,5 year old; Ivy-Rose Edith

Q&A met Ivy zien? Scroll door naar beneden.

Goedemorgen zonder zorgen op deze maandagochtend.

Hebben jullie allen genoten van een heerlijk zonnig weekendje? Wij wel hoor!

Vorige week op de momster Monday hebben jullie opnieuw kunnen lezen wie wij zijn, wat we doen en wat ons bezig houdt. Ohja, en natuurlijk onze gekke gewoontes kunnen lezen. Mwhuahua.

Vandaag maken jullie kennis met Ivy-Rose Edith Romeijn, beter bekend als Ivy. Of draak, of dramaqueen, of doerak, of mama’s prinsesje.

Ivy is een gekke, kleine dame van 3,5 jaar oud. Of jong. Hoe je dat ook zeggen wil. Ze is een onwijs ondernemende dame met een spanningsboog van nog geen 3 minuten. Stilzitten is iets wat ze niet kan, en ook niet leuk vind. Ze geniet onwijs van gezelligheid en mensen om haar heen. Buitenspelen met haar grote vriendinnen is dan ook haar grote hobby. Maar ook uiteten, feestjes en verjaardagen vind ze geweldig en gezellig. Daar kijkt ze altijd onwijs naar uit.

Ivy vind creatief bezig zijn met klei, kleurtjes en verf ook fantastisch. Een rollenspel in haar keukentje en met haar pop vind ze ook leuk. Mama of papa moet dan ook wel lichtelijk meespelen en regelmatig even haar gemaakte ‘eten’ proeven. Al met al een bezige bij. Maar ook haar rust pakt ze goed want na het spelen vind ze het heerlijk om even in haar eigen bubbel een filmpje te kijken. Dan vraagt ze; ‘Mama, mag ik even iPad kijken in mijn bed?’. Eigenlijk is ze best wel een kleine mini-me. Onze karakters en dagelijkse bezigheden lijken best wel op elkaar. Al denk ik wel dat zij zelfs nog ietsje meer temperament in haar dondertje heeft als ik. Wel onwijs bijzonder om te zien. Ik vind mensen om mij heen heerlijk en gezellig maar vind het ook op zijn tijd echt even heerlijk om in mijn eigen bubbeltje alleen te zijn.

Ivy is dol op haar broertje en dat laat ze hem vaak genoeg merken. Hij is overigens ook onwijs dol op haar maar vind haar nu steeds vaker ook wel lichtelijk vervelend. Dat snap ik best want Ivy is een ontzettende bemoeial. Als ik Lux corrigeer doet zij dat nog 4 keer extra, ze zet hem zelf al bij zijn speelgoed als hij iets doet wat niet mag. In het kader van afleiden werkt het best. Haha, de tut.

Het is dus een gigantische boef maar ze is ook zo onwijs lief en gezellig. Heel sociaal. Mama’s kleine vriendin.

Ik heb met haar een interview gedaan, dus kijk en zie.

Q&A Ivy-Rose, en ook gewoon een beetje dagelijkse leven dingen…. #soortvanvloggerlife.

XO Anne & Ivy.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *