Follow Friday

LAURA | @lauravanhasselt_

Vandaag kijken we mee in het leven van Laura, een 25 jarige, trotse mama van Emilia van bijna 1 jaar. Samen met Emilia haar 27 jarige papa, Joren woonachtig in Lille, Antwerpse Kempen.

Laura is werkzaam bij Decathlon Turnhout (onthaalmedewerkster).

Een sportief koppel want Joren zijn grote hobby en sport is wielrennen. Ook Laura was daar onwijs veel mee bezig totdat zij op 18 jarige leeftijd gediagnostiseerd werd met de ziekte van Bechterew. Wat in de volksmond ook ontsteking reuma genoemd wordt. Een heftige aandoening wat in Laura haar leven betekende, stoppen met wielrennen en andere sporten. Natuurlijk moest zij daarnaast nog vele andere dagelijkse zaken laten varen. Ze heeft zelfs haar hele zwangerschap in een rolstoel moeten zitten.

Maar zoals ze zelf zegt;

Emilia is een super lief en flink meisje! Ze sliep al snel door ‘s nachts en elke dag opnieuw brengt ze ons zo hard aan het lachen! đź’›

Ondanks de pijn zorgt ons Emilia ervoor dat ik elke dag positief tegemoet ga!

– Laura

Laura is al sinds 2013 actief op Instagram. Toen zij hiermee begon postte zij voornamelijk foto’s van haar hond Daiko. Maar dat is vele malen minder geworden sinds zij mama is van haar prachtige meisje.

Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw take-over Laura! Have fun.

Iedereen alvast een fijn weekend toegewenst!

TJUUS, A&A.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *