Follow Friday

KYRA | @kyraelgersma

Whoop whoooop, it’s friday! Vandaag neemt Kyra ons én jullie natuurlijk een dagje mee in haar leven! Kyra is 21 jaar jong en trotse eigenaar en blogger van A Little Bit Pregnant. Deze website staat in het teken van onvruchtbaarheid, en zo is de naam ook ontstaan. Een klein beetje zwanger, door de hormonen, door de wens, door de behandelingen. Je vind er dus voornamelijk blogs over infertiliteit, en alles wat daarbij komt kijken.

Onvruchtbaar

Kyra woont samen met haar man Jonatan (24) en hondjes, Lola (5) en Ezra (7mnd), in Zwolle, waar ze hopen snel een kleintje mogen ontvangen. Een jaar geleden kwam Kyra erachter dat ze onvruchtbaar is en een halfjaar later is ze begonnen met hormonen. Ennnn Yes! Kyra is nu zwanger na haar vruchtbaarheidsbehandelingen!

Op dit moment werkt Kyra niet veel, ze is sporadisch gastouder en druk met de website. Het is wel de bedoeling dat ze vanaf juni wat meer gaat werken als gastouder. De planning staat nu op 3 à 4 vaste werkdagen per week.

In haar vrije tijd doet Kyra graag dingen samen met haar man of met de honden. Ze gaan op dates of nemen de honden mee naar het bos, mits het goed weer is. Ze genieten erg van hun quality time en hebben beide geen behoefte aan veel mensen om zich heen. Als Kyra alleen vrij is doet ze veel in huis. Klussen, opruimen, bezig in de tuin, inspiratie opdoen voor o.a de babykamer en puinruimen.


Instagram

Kyra gebruikt Instagram al jaren, maar nog niet heel lang voor haar website. Dit pas sinds eind vorig jaar ongeveer. Het mooie aan Instagram vind ze toch wel het ontmoeten van nieuwe mensen.

Het afgelopen jaar heb ik zo onwijs veel leuke, lieve meiden ontmoet via Instagram, waar bij sommige een vriendschap is uit ontstaan! Heerlijk

De mindere kanten van Instagram omschrijft Kyra ook wel als de wc-pot van het internet. Ze zegt het afgelopen jaar wel gemerkt te hebben dat je bikkelhard moet zijn om je hele leven op Instagram te kunnen gooien. Zo krijgt ze regelmatig nare opmerkingen, wordt ze een “aandachtshoer” genoemd en wordt er beweerd dat ze haar volgers koopt.

We vroegen Kyra of ze nog iets kwijt wilde, en dat wil ze zeker:

Hoe moeilijk het ook is soms, probeer het negatieve te negeren en focus je op al het moois en positieve aan social media. Er zullen altijd mensen blijven die je het licht in de ogen niet gunnen, waar je ook komt. Laat deze mensen voor wat het is en besteed er geen aandacht aan. Negatieve aandacht is ook aandacht! En oh ja, LET EVERYONE BE! <3

AMEN TO THAT GIRL! Wij vinden je een topper en zijn heel benieuwd naar jouw dagje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *