Weleda van Douglas
(web)Shop Wednesday

mommys vakantie beauty musthaves!

Ik lig op dit moment heerlijk languit in bad in Turkije en dacht; “laat ik is een mama verzorgingsproducten blog schrijven i.p.v. voor de kids”. Want ook mama moet zichzelf goed verzorgen! Ik vind het heerlijk om op zijn tijd lekker te tutten en mijzelf even écht goed te verwennen. Ik heb als tiener echt een verschrikkelijke huid gehad en nog steeds heeft mijn huid de nodige aandacht nodig. Dat is dus voor mij ook iets waar ik niet op bespaar. Als ik iets een goed product vind en het fijn is en goed bij mijn huid aansluit koop ik het! Voordat ik op vakantie ga vind ik het dan ook heerlijk om de nieuwste crèmes en beauty musthaves te shoppen bij de Douglas! Lekker rondneuzen tussen alle mooie beauty producten is inmiddels best wel een beetje mijn hobby geworden.

Dus ik geef jullie bij deze een kijkje in mijn vakantie toilettas! Want ik heb nu natuurlijk alleen de échte musthaves mee. Mijn overige prulletjes liggen thuis op mij te wachten! 

Om te beginnen gebruik ik overdag een super lekker ruikende en fijne zonnecrème van Lancaster PSF 30. Want ik verbrand bést wel snel. Deze smeert fijn en voelt niet vettig aan.

Voor mijn gezicht gebruik ik de zonnecréme van Weleda SPF 30 die ik eigenlijk had gekocht voor de kids want die blijft net iets beter zitten tijdens het zwemmen! Dus ook voor de mama’s een aanrader!

Na het zonnen gebruik ik de moisture surge gelcrème van Clinique! Echt onwijs fijn na een dagje in de zon want daar wordt je huid toch wel droog van. Met deze crème voelt mijn huid gelijk een stuk soepeler en zachter! 

S’avonds als ik een een hapje ga eten en mezelf even een beetje wil optutten gebruik ik de poeder van Clinique! Een onwijs fijne en matterende poeder mét zonbescherming! Ik gebruikte een paar jaar geleden altijd foundation maar daar ben ik sinds ik hiermee kennis heb gemaakt compleet van af. Van foundation kreeg ik een vette, onrustige en glimmende huid. Nu ik alleen de poeder gebruik is het écht vele malen beter. Wat mij betreft dus een echte aanrader! Met mijn poeder kwast breng ik het dun aan. Maar als de wallen ergens op mijn ballen hangen dan gebruik ik het sponsje wat er bij zit. Dan dekt de poeder nog wat beter! En de verpakking is ook nog is een spiegel. Wat dus ook weer extra handig is, én minder bagage!

En natuurlijk zit ook mijn all time favorite luchtje in mijn toilettas! Namelijk Lady Million van Paco Rabanne! Elke keer weer sta ik bij de Douglas verschillende geuren te testen en proberen omdat ik ‘een keer wat anders’ wil. Maar toch kan niets tippen aan mijn goude topper!

Welke producten gebruiken jullie dagelijks? En wat mag er qua verzorging/ beauty producten dus ook echt niet missen in jouw vakantie toilettas? Ik ben daar oprecht benieuwd naar! Wie weet andere mommys ook!

Bovenstaande zijn dus wat mij betreft heel fijn en bruikbaar voor alle huidtypes. Laten jullie even weten wat jullie van deze blog vonden? Vaker doen? Of zeggen jullie; “laat het maar gewoon bij de afdeling ‘kids'”.

Much love, Anne.

Perf not so Perf

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *