Follow Friday

PATRICIA | @vincetess2

Gooedeeeemorgen lieve allemaal! It’s friday, YAY! Vandaag stellen we weer een leuke mama aan jullie voor en ze neemt jullie een dagje mee op onze Instagram! 🎉

Meet Patricia, 29 jaar en moeder van 2 lieve kids: Vince, 4,5 jaar en Tess, 21 maanden! Samen met haar man Rick (31) woont dit leuke gezin in Almere.

Patricia is werkzaam bij een lease maatschappij als administratief medewerkster én is gediplomeerd allround kapster! Ze is 8 jaar lang, met liefde, kapster geweest maar zocht toch iets meer in het kantoorleven, zodoende de stap in een andere richting!

Vrije tijd benut ze vooral met haar kids, maar ook met fotografie en styling in en rondom het huis. Fotografie doet ze voor haarzelf maar ook heeft ze al vele leuke opdrachten mogen doen. Naast dit alles is ze op dit moment ook nog bezig met een eigen website met tips, tricks, food, blogs, lifestyle etc!

Maar even eerlijk zegt Patricia:

Ik ben vaker wel liever lui dan moe… tja geef mij maar een serie en een theetje!

Maar als moeder van 2 kids met een hoop leuke dingen om me heen.. zit dat er niet altijd in, wat ook zeker niet verkeerd is!

Patricia is met @vincetess2 nu 1,5 jaar actief, die gebruikt ze allround. Ze had wel al eerder Instagram.. maar was toen meer actief op Facebook. Met @huisje.van.geluk.0 is ze nu ongeveer 2 maanden actief en die gebruikt ze met name voor haar huisje, styling foto’s etc.

Patricia vindt Instagram leuk, omdat je veel ziet, veel dingen deelt samen vaak een bepaalde passie hebt. En vooral omdat je veel lieve, leuke mensen ontmoet! Met ieder een eigen bijzonder verhaal of een passie. Vooral de contacten vindt ze gewoon super leuk!

De mindere kanten aan Instagram zijn voor al die misgunners of mensen die enkel positieve verhalen posten terwijl het leven niet altijd perfect is. Terwijl Patricia juist denkt: ‘Je kan zoveel van elkaar leren en positieve dingen oppikken. Niemand is perfect.. terwijl sommige dat wel vinden van zich zelf, dat mag natuurlijk maar ik hou niet van fakers.’

Wat ze verder vervelend vindt is dat je vaak van die rare volgers hebt. Van die buitenlandse accounts zonder foto’s of met juist hele rare foto’s. Ook mensen die dan 8000 volgers hebben en dan 60 likes hebben.. vindt Patricia altijd bijzonder… volgers, likes of comments kopen vindt ze maar niks!

& tot slot vroegen we Patricia nog een paar grappige feitjes over zichzelf te vertellen:

Ben een chaotische dame .. ga van de hak naar de tak en vergeet daardoor vaak de kleine dingen een zonnenbril die ik kwijt ben en dus gewoon om mijn hoofd zit.. en ga zo maar door.

Een gek feitje.. weet niet of het zo zeer gek is .. maar ik ga los al hoor ik een deuntje en mijn heupen worden al naar links en rechts getrokken. En ja zonder drank… lekker los gaan op podia midden in de kroeg .. het maakt me allemaal niets uit. HEERLIJK!!

Na het eten moet en zou ik chocolade eten!!! Al moet ik er heel Almere voor rond..

Niemand had ooit gedacht dat ik met een blonde Hollander een relatie zou krijgen.. Aangezien ik altijd op getint viel..

Ik denk altijd dat ik geweldig kan zingen.. m’n broertje kan Alicia keys niet meer aanhoren.. Zal me niets verbazen als mijn familie een piepje in hun oor hebben door mijn katten gejank.. (oh, maar wat kon ik mooi zingen)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *