(web)Shop Wednesday

Micro Step try-out

Ik ga op vakantie en ik neem mee.

Bést veel vakantie blogs de afgelopen tijd maarrrr ik denk oprecht dat ik bést goede tips heb opgespaard de afgelopen vakantie.

Ik zag best op tegen de reis met een dreumes en een peuter. Ivy loopt prima zelf maar is soms halverwege ineens klaar met de benenwagen en wil dan continue getild worden of op je nek. Leuk en gezellig wel maar niet als je ook nog een dreumes, buggy, handbage tas en handbagage trolley bij je hebt. Dus dachten wij; “hoe gaan we dit in vredesnaam doen?”. Ik zag het al helemaal voor me dat er werd omgeroepen dat de familie Romeijn zich zo snel mogelijk moest melden bij de gate ivm het vertrekken van het vliegtuig. Dus zochten we naar een oplossing. We hebben maar 1 buggy en om er nou 1 extra te kopen vond ik lichtelijk overdreven. We hebben ook nog een kinderwagen maar die vond ik wat te zwaar om mee te nemen.

Toen stuitte ik op de Instagram van Micro Step en zag de Micro Trike buggy. Een simpel, compact, klein en licht gewicht trike die perfect voldeed aan mijn eisen. Met smart zat ik te wachten op deze trike en was onwijs benieuwd wat Ivy er van zou vinden. Hij werd compleet geleverd en er hoefde dus niks meer in elkaar gezet te worden. Ideaal voor deze a-technische familie. Ivy was opslag verliefd op haar ‘vakantie fietsje – Ivy voice’. Natuurlijk hebben we al heel veel getriked voordat we überhaupt op vakantie gingen en wat een succes! Ook op Schiphol en in Turkije een groot succes. Wat ons betreft een echte aanrader. 99% positief. Het enige nadeel vind ik dat hij soms ietwat wankel is (voornamelijk op ongelijke stenen). En Ivy kan al fietsen dus heeft soms de neiging om mee te sturen maar dat kan niet. Dat is echt niet handig want daardoor valt ze bijna om. Je stuurt en duwt dus zelf met de stang die er achter op zit. Verder echt een topper. Lux kan ook niet wachten om te crossen

+ Licht gewicht (1,9 kg)
+ Opklapbaar
+ Compact
+ Mooi design
+ Super handig om mee te nemen
+ Gegarandeerd plezier
+ Uitschuifbare stang
+ Zeer wendbaar
+ 20 kg draagkracht

– Ietwat wankel afentoe (ligt aan de ondergrond)

Ben je nog op zoek naar een leuke step of andere handige reis gadgets? Kijk dan zeker is op de Micro Step site want ze hebben nog veel meer leuks!

Liefs van Anne


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *