Astrid,  Momster Monday

Life-update

Ja hoor, daar is ze weer! Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie heb laten weten hoe alles reilt en zeilt in mijn nieuwe leventje. Alles is eigenlijk best wel rustig verlopen de afgelopen tijd. De scheiding is nog steeds niet afgerond maar het einde is inmiddels wel in zicht.

Heb ik nog date-leed meegemaakt? Uhh jawel, haha! Tindertales deel 2? Nee die ga ik niet meer maken, wél wil ik jullie in deze blog een update geven over hoe het nu gaat.

Tinderella has left the building

Na mijn ruime ervaring met Tinder (NOT haha) ben ik toch nog maar eens verder gaan neuzen op dit gekke platform. Deze keer heb ik het wel wat langer volgehouden en ben ik allerlei gekke dingen tegen gekomen. Ik heb hier eerder een blog over geschreven voor Mamaplaats. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en is de Tinderapp gelukkig niet meer te vinden op mijn telefoon. Ik blijf het een grappig iets vinden, wat écht wel voor 90% uit gekkigheid bestaat. De kunst is dan om juist die 10% normaal volk eruit te vissen.

Home

Voorlopig wonen Olivia-Mae en ik nog steeds gezellig bij mijn broer, maar ik pendel tegenwoordig wat af tussen 2 huizen. Ik ben een hele leuke jongen tegengekomen die dus onder die 10% valt, true story. Ik leef een soort van uit mijn tas en auto en faal hier en daar wel eens met de organisatie van mijn spullen. Story of my life. Hoe mijn toekomst eruit ziet qua woning? Geen flauw idee moet ik eerlijk zeggen. Voor nu zitten we goed en hebben we alle rust. We zullen zien wat de toekomst zal brengen.

Terrible two

Met Olivia-Mae gaat het super goed! Ze is een normale peuterpuber aan het worden. Druk met zindelijkheid, opstandigheid bij het naar bed gaan en in de weer met de kleuren en voorwerpen die ze tegenkomt in haar mini-leventje! Ze is een sterk meisje met een pittig karaktertje wat betekent dat ze heel erg ondeugend kan zijn maar aan de andere kant ook heel erg lief! Ergens hou ik mijn hart vast voor het komende jaar, maar hey.. daar slaan we ons ook wel weer doorheen!

So far so good

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *