Geen categorie

Claudia | @claudiawalsma

Goedemorgen! Vandaag is onze derde Mamaplaats blogger aan de beurt om onze Instagram over te nemen! Wij wensen jullie weer veel plezier met kijken!

Processed with VSCO with m5 preset

Meet Claudia! Ze is 26 jaar en samen met haar man Stefan (31), 2 kindjes Senn (3) en Liv (10 maanden) en niet te vergeten hun chihuahua Barça (yes, vernoemd naar de voetbalclub) wonen zij in Spijkenisse. 

Claudia werkt voor een baby-webshop. Daar is ze voornamelijk verantwoordelijk voor het beheer van social media. Gelukkig kan ze deze functie grotendeels thuis uitvoeren zodat ze hoofdzakelijk thuis kan zijn met de kids.

In een korte tijd is Claudia echt verslaafd geraakt aan Instagram. Ze geniet er zo van om foto’s te maken en korte verhaaltjes te schrijven. Sinds kort is ze dus ook begonnen met een blog op mamaplaats. Daarnaast vindt ze het heerlijk om lekker met vriendinnen af te spreken. Lekker op stap of gewoon een gezellig avondje met een wijntje op de bank.

Wist je dat:

Processed with VSCO with m5 preset
  • Claudia heeft een fobie voor salades. Niet die gewone groene sla, maar echt salades in een bakje. Ze gaat al over haar nek als ze zo’n ding ziet. Als haar man zo’n salade op brood neemt moet hij daarna van haar ook gelijk zijn tanden poetsen anders zoent ze hem niet. HIHI
  • Claudia heeft een secret crush op Jan Smit. Ze is niet de allergrootste fan, ze vindt veel van zijn liedjes leuk, maar ze vindt hem voornamelijk echt heel sexy! Vroeger had ik ook dé poster van hem in zijn onderbroek op haar kamer hangen.
  • Nadat Claudia ‘papa’ en ‘mama’ kon zeggen, was haar derde woordje ‘mac’ (mc donalds)🙈

Instagram 

Claudia heeft haar Instagrampagina al sinds 2012 ongeveer. Maar sinds afgelopen februari heeft ze het openbaar gegooid en is ze er ook echt wat mee gaan doen!

Het zien van mooie foto’s van anderen vindt Claudia het leukste van Instagram.

Op sommige accounts zie ik foto’s voorbij komen die zo mooi zijn dat je er naar kan blijven kijken. Ik vind dat zo knap en het inspireert mij ook weer.

Ook vindt ze het leuk om grappige dingen en struggels van andere moeders te zien en te lezen. Je komt zo makkelijk in contact met elkaar en dat is super gezellig!

De mindere kant van Instagram is toch wel dat er vaak discussies ontstaan en verwijten worden gemaakt onder moeders. Over een foto of een opmerking kunnen mensen echt los gaan.

Tot slot

Processed with VSCO with a4 preset

Ik heb een brandwond in mijn nek. Het valt niet heel erg op, maar het is wel aanwezig. Mochten mensen zich tijdens filmpjes afvragen wat ik daar heb, dan vind ik het geen probleem om dit onderwerp bespreekbaar te maken! 

Processed with VSCO with m5 preset

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *