(web)Shop Wednesday

The-Dreamstore

Goedemorgen allemaal! Vandaag hebben we weer een échte webshop-wednesday voor jullie! We gaan jullie wat meer vertellen over The-Dreamstore!

Noortje is de eigenaresse van The-Dreamstore en moeder van Noelle en Jules. Na de middelbare school is Noortje naar het Sint Lucas gegaan, een school voor creatieve gekkies. In het 2e jaar dat ze daar zat, heeft ze haar partner leren kennen en zijn haar ouders naar het buitenland verhuisd. Mede hierdoor heeft ze deze school niet afgemaakt. Omdat ze haar eigen boterhammen wilde verdienen, is ze meteen gaan werken. Bijna 14 jaar lang heeft ze bij dezelfde energiemaatschappij gewerkt, lekker veilig iedere dag naar je vertrouwde omgeving.

Toch bleef dat creatieve gekkie in haar zitten en daardoor zat ze daar toch niet echt op haar plaats. Daarom besloot Noortje per 1 november 2018 ontslag te nemen en zich volledig te richten op haar webshop!

In eerste instantie wilde ze toffe kleding inkopen, maar dat bleek niet zo leuk als gedacht: er wordt heel veel van hetzelfde aangeboden, de kwaliteit was niet hoog genoeg of het was niet haar smaak. Dus tijd voor een ander plan. Aangezien Noortje heel handig is, is ze gewoon begonnen met naaien. Al snel had ze een paar broekjes en shirts gemaakt voor haar eigen zoontje en daar kreeg ze zoveel complimenten op!

Inmiddels weet Noortje dat dit is wat ze wilt:

een toffe webshop met kleding voor baby’s en kleine kinderen dat anders is dan anders. En leuker dan leuk.

Hoewel het moeilijk is om unieke kleding aan te bieden dat ook nog betaalbaar is, is dat wel Noortjes streven. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat haar kleding gemaakt is van katoenen stoffen, goed voor babyhuidjes. Wat niet alleen goed is voor babyhuidjes maar ook voor de wereld, zijn de stoffen die het GOTS keurmerk dragen. Deze gebruikt Noortje regelmatig. De kleding wordt gemaakt door Noortje zelf of ze laat het maken in Nederland of Frankrijk.

De hele dag bezig zijn met het uitkiezen en ontwerpen van stoffen en toffe combinaties maken is toch echt wat Noortje het allerleukst vindt om te doen. Naast de enthousiaste reacties van klanten natuurlijk!

Rete-spannend vond ze het om haar vastigheid op te geven maar oh zo blij dat ze deze keuze gemaakt heeft.

Ik hoop dat jullie met veel plezier shoppen bij mij en geloof maar dat ik aan deze kant van het scherm een dansje doe bij elke bestelling!

Kortingggggg

Speciaal voor onze volgers hebben wij een kortingscode gekregen waarmee je met 10% korting kunt shoppen bij The-Dreamstore!

Ga snel naar de shop en gebruik de code: Justperfect

Geldig tot 31 juli en niet te combineren met andere kortingscodes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *