Follow Friday

Janneke | @zusjesdebruin

Vandaag maken we kennis met Janneke, 25 jaar jong en woonachtig in IJmuiden. Samen met Evert heeft Janneke twee dochters. Lindsey (7 jaar) en Roxane (bijna 2 jaar).

Janneke is een echte workaholic. Ze is trotse eigenaresse van ZUSJESdebruin. Daar verkoopt ze onwijs gave handgemaakte kraamcadeaus, geboortekaartjes en geboorteborden. Binnenkort zal de webshop zich uit gaan bereiden met kinderkleding. YAY!

Daarnaast werkt ze 1 dag per week bij Boefjes Babystore, hier onderhoud Janneke de website. Hetzelfde doet ze voor de naar eigen zeggen leukste kinderschoenen winkel uit Noord-Holland; HATSHOE kinderschoenen in Alkmaar. Ze helpt daar onder andere met de website, SEO e.d.

Doordat ze zelf haar uren in kan plannen en vanuit huis werk is ze veel met haar kinderen. Wat ze onwijs fijn vind. Als ze even zonder de kids is vind ze het heerlijk om series te kijken. Temptation Island en Love Island zijn haar quilty pleasures. Daarnaast vind ze het ook heerlijk om een borreltje te gaan drinken met haar partner of vriendinnen.

3 grappige feitjes;

1. Dat ik zwanger raakte van Lindsey was ik 17 jaar oud. BAM, tienermoeder alert. Maar hoe cliché het ook klinkt, zij heeft echt mijn leven veranderd op een positieve manier. Destijds zat ik in een hele verkeerde wereld, met de verkeerde vrienden. Ik noem Lin dan ook mijn engeltje.❤


2. Ik ben Guus Geluk, maar dan andersom. Ongeluk trekt mij aan, ik kan er niks aan doen. Als mensen zeggen “in het ergste geval gebeurt dit…” dan gebeurt dat ook 9 van de 10 keer.


3. Ik ben moeilijk om mee om te gaan. Mensen omschrijven mij vaak als direct en uhmmm irritant (vooral met alcohol op). Maar daar tegenover staat een heel positief, eerlijk en vrijgevig karakter, dat maakt vaak een hoop goed. #PrayforEvert

Janneke gebruikt Instagram eigenlijk puur zakelijk. Maar ook deelt ze veel van haar privé leven. Haar slogan is dan ook “Make it personal”. Ze bouwt met sommige klanten een band op, wat ze onwijs leuk vind.

Zo kreeg ik laatst midden in de nacht een berichtje van een klant dat ze net bevallen was. Ik leefde zo mee met haar zwangerschap en wist natuurlijk de hele tijd al haar grootste geheim: de naam van de baby. 

Minder leuk vind ze het algoritme (we know the feeling). Ze probeert elke dag iets te plaatsen maar soms is de inspiratie gewoon even op en voelt ze zich ‘insta moe’.

Wij zijn onwijs benieuwd naar de take-over van deze leuke ondernemende mommy! Ze heeft nog een mededeling voor jullie!

Hou vandaag de story’s van Perf not so Perf goed in de gaten, want ik ga de kortste GIVEAWAY ooit doen via hun pagina.❤

Wij schreven een tijdje geleden ook een blog over deze leuke webshop voor onze ‘Webshop Wednesday’. Benieuwd?

De blog lees je hier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *