Astrid,  Momster Monday

Set goals and crush ’em

Aangezien ik weer from scratch moet beginnen voor mijn gevoel heb ik toch wel weer heel wat doelstellingen voor de rest van het jaar en misschien volgend jaar nog. Soms is het goed om even stil te staan waar je nu staat en te bedenken waar je wilt komen. Financieel is het nu lastig en dat haat ik. Maar ik heb nu wel weer veel om te dromen en weer nieuwe mijlpalen om te bereiken. Nu alles weer wat rustiger is is het wel tijd om weer vooruit te kijken. Olivia-Mae en ik wonen nu nog steeds bij broerlief én pendelen ook wel wat op en neer naar le boyfriend. Mijn doelen en waar ik naar streef?

Fotografie Petit

Auto

Prioriteit nummer uno is toch wel een nieuwe auto. Mijn auto is niet heel oud maar gewoon te klein, te sloom en nog wel het allerbelangrijkste niet goed. Er mankeren een aantal dingen aan die gewoonweg heel duur zijn om te laten maken, wat het de auto niet waard is. Ik gebruik dagelijks een auto en vind dit toch wel heel erg belangrijk omdat ik ook Olivia hierin vervoer. Zonder auto I will be lost. Hopen dat hij het nog eventjes volhoudt en rustig op zoek naar een andere auto.

Woning

Prioriteit twee is groot en zal ook wel wat langer duren en wat meer voeten in de aarde hebben. Dit is niet erg, het is ook een big decision! Ik wil op den duur weer een eigen plekje, voor mij en Olivia. Een vaste basis voor Olivia. Of dit nu samen met Olivia is of met een partner erbij, dat zal de tijd leren. 🙂 Ik heb nog geen specifieke plannen gemaakt, dit komt allemaal met de tijd. 

Fotografie Petit

Vakantie

Want ja, die hebben we wel verdiend al zeg ik het zelf. Na een jaar lang commotie, gedoe, geregel waarin emoties heen en weer zijn gevlogen, ik hele nare tijden heb gehad maar later ook alweer hele fijne tijden. Hoe lekker zou het zijn om even weg te zijn uit Nederland met dochterlief en vriendlief. Even qualitytime. (en een relatietest HAHA, grapje 😉 )

Orde

Ik ben een rommelkont eerste klas, maar ik word ook onrustig van rommel. Though life jaja. Één van mijn doelen is dan ook om wat meer orde en structuur in mijn leven en leefomgeving aan te brengen. Ik denk dat ik hiervan ook zoveel rustiger in mijn hoofd zal zijn. 

Koken

Ik h.a.a.t. koken, maar echt. En dan ook vooral het bedenken wát je weer eens moet gaan koken. Ik wil het me hier ook wat makkelijker maken door, misschien wel een heel ouderwets, kookboek ofzo te gaan maken. Iets waar ik makkelijk in kan bijhouden welke gerechten lekker waren zodat ik bij gebrek aan inspiratie gewoon even kan terug kijken. Ik doe dat nu soms ook wel maar dan ga ik toch weer op internet zoeken en is het aanbod gewoon te groot. Ik kan niet met een tsunamie aan informatie, mijn hoofd kan dit niet handelen. 

Blog

Ik moet zeggen dat Perf not so Perf het afgelopen jaar toch echt wel een kindje van Anne en mij is geworden. Ook met de emoties die je bij echte kids ook hebt, HAHA. Het is super leuk maar ook veel werk! Maar uiteindelijk hebben we er wel zeker passie voor en ik ben stiekem super trots op ons, wat we hebben bereikt het afgelopen jaar! Mijn laatste doel is dan ook zeker om dit lekker door te zetten, hard te werken maar ook hard te genieten! #workhardplayhard

Big thanks

Oh en, last but not least, ik wil alle mensen die zo voor mij en Olivia klaar staan bedanken. Ik vind het zo bijzonder dat je zoveel liefde en steun kan voelen van mensen om je heen in moeilijke tijden. De mens is mooi. Wanneer het financieel weer beter gaat wil ik deze mensen stuk voor stuk onze dank tonen want zonder hun waren we zeker niet waar we nu zijn!

That’s all for now, BYE XOXO!

Fotografie Petit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *