Follow Friday

DEBBIE | @moedertjeohhh

Deze vrijdag volgen we Debbie en haar mooie gezin! Zij wonen in het mooie Westland. Haar gezin bestaat uit pleegdochters Saar (7) en Kiki (4), bio dochter Bobbi (2) en haar liefste Jef waarmee ze al 15 jaar samen is. 

Life

Debbie heeft jaren op kantoor gewerkt, maar vond het lastig om een drie daagse baan te combineren met de kids en daarom heeft ze gekozen voor de horeca! Ze werkt 1 dag en 1 avond per week en dat is precies goed! 

Vrije tijd? Die heeft Debbie bijna niet! Thuis heeft ze het druk met de kids, ze houdt van een opgeruimd en schoon huis en aangezien de meiden haar dat bijna onmogelijk maken heeft ze het daar best druk mee! Maar Debbie vindt het ook super leuk om met het gezin leuke dingen te ondernemen! 

Wist je dat?

  • Debbie haar boodschappen iedere week vanuit bad doet! Het bad is trouwens ook de plek waar ze haar blogs vaak schrijf. 
  • Debbie de snelweg niet op durft. Iets waar ze wel vanaf zou willen maar ze durft het gewoon echt niet.
  • Debbie op YouTube (stiekem) filmpjes kijkt over puisten uitknijpen, ze vindt dat serieus heel fascinerend. 😂 (HAHA)

Instagram

Debbie is pas echt actief geworden sinds okt/nov 2018, nog niet zo heel lang dus! Instagram heeft haar al zoveel leuke contacten gebracht, veel van haar insta vriendinnen wonen ook nog eens heel dichtbij! Super leuk! 

Wel vindt Debbie het lastig om continu te zijn, ze denkt bijna nooit na over een tijdstip waarop ze iets plaatst. Heeft ze zin in een blog dan gaat ze schrijven, of heeft ze een toffe foto dan wil ze die posten. Het voorbedachte vindt ze niks en ook iets moeten vindt ze niks, ze wil het graag spontaan en echt houden! Debbie houdt niet van nep! Dan maar minder volgers en een minder strakke feed! 

Debbie, wil je nog iets kwijt?

Mijn insta doel was en is het vertellen over pleegzorg. De mooie en de minder mooie kanten. Het echte verhaal, ons echte leven. Nooit verwacht dat instagram me daarbij zoveel zou brengen! De berichtjes die ik krijg van andere pleegouders, de vragen van mensen die pleegzorg overwegen. De reacties en lieve woorden van iedereen, dat is echt waarvoor ik deel en schrijf!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *