(web)Shop Wednesday

Kleine Deugnieten

WATTTT een WEBSHOP dat kleine deugnieten heet?! 

Zullen wij gelijk een klein geheimpje vertellen? Kleine Deugnieten is ontstaan uit een gave samenwerking van 2 individuele webshopeigenaren. 2 eigenaren die elkaar nog nooit hebben ontmoet, maar elkaar vertrouwen en een mobiele relatie met elkaar hebben. Ondanks dat Nederland nou niet zo heel erg groot is, zit de afstand EN de werkdruk in de weg. Desalniettemin bestaan er tegenwoordig heel veel communicatiemiddelen waar deze toppers maar al te graag gebruik van maken. 

Kleine Deugnieten is sooo 2019! (HAHA) en daarom.. “brandnew”. Samen zijn deze dames 57 lentes jong. HUH? Jawel… Wendy de Vries (het creatieve brein achter alle mega vette posts van social media) is 23. Dan blijven er nog 34 lentes over voor een Magic Kleding Designer, Ardjette Boixaderas. Tof duo toch?

Kleding draait om pure perfectie!

Ons inspiratieverhaal is een beetje afgezaagd. Niet echt de moeite waard om die te delen (HAHA). Wij zitten beide al een tijdje in de webshopwereld voordat wij elkaar tegenkwamen. Een nauwe samenwerking gaf ons de inspiratie om samen een stap zijwaarts te nemen. Een stap die wij konden delen en waarin wij, ons allebei konden vinden.

Krachten bundelen

Waarom Wendy en Ardjette samen een stap zijwaarts wilde nemen was al heel snel duidelijk. Voor hun is het ontzettend belangrijk hoe de kleding wordt gemaakt, welke producten er worden gebruikt en waar het wordt gemaakt.

Nou echt veel kunnen wij hierover niet vertellen (STOM!).- Sorry! maar het hoe, wat en waarom verhaal ligt namelijk bij onszelf. Met een bepaalde gedachtegang in stijl worden diverse ideeën uitgewerkt. Nadat de stof is uitgekozen worden er samples van de producten gemaakt.  Deze sample wordt van scratch door ons gedesigned. De pasvorm is voor ons uitermate belangrijk en dit is dan ook, het langste proces in het hele verhaal. Pas zodra de pasvorm pure perfectie is, worden de details van het design doorgenomen. Wij omschrijven onze producten van het label KD dan ook als; Pure Perfectie. 
Bij het runnen van een webshop komt heel veel kijken. Voor ons is het dan ook goed dat de taken verdeeld zijn. Men denkt gauw dat het het easy is, maar dat is helaas niet waar. Niet wanneer je een goede webshop wilt opzetten in elk geval. Wij kunnen niet 1-2-3 uitleggen welke taken er allemaal liggen maar om een goede webshop op te zetten met zijn 2-en, ben je aardig wat uurtjes per dag kwijt. Het aller aller aller belangrijkste is in elk geval dat je duidelijk hebt wie wat doet, dat je weet… aan wie je wat hebt ENNNN vertrouwen. 
En hoe gek dan ook, wij hebben elkaar nog nooit ontmoet maar dat laatste…. dat woordje vertrouwen, dat zit bij ons wel goed. 

En uiteraard mogen wij weer wat leuks weggeven op deze webshop wednesday.

Namelijk… rampampam;

20% korting met de code; perfectdeugniet & €20 euro stoptegoed!

Wat je moet doen om te winnen?
Volg; @kleinedeugnieten & @perfnotsoperf op IG en/of op Facebook (doe je beide dan maak je dubbel kans)
En tag dan gelijk even 3 fashion friends die deze winactie niet mogen missen! GOGOGO

Wij zijn fan!

Liefs van Anne & Astrid

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *