Follow Friday

CARMEN | @carmenreijinga

Op deze follow friday volgen we en mama van 3 prachtige kindjes, namelijk Carmen! Carmen is 26 jaar en woont in Zaandam, samen met Karim (26) en hun kids Shay (4), Alessio (2) & Loua (6 mnd). Super leuk, Carmen heeft een eigen beautysalon aan huis waar ze wimperextensions zet en ook houdt ze zich bezig met het shapen van wenkbrauwen. En uhhh.. vrije tijd? Dat kent ze niet echt, haha!

Wist je dat:

  • Carmen Karim altijd alles laat proeven waarvan ze bang is dat het niet meer goed is.
  • Carmen voor Shay altijd die-hard gerookt heeft.
  • Carmen sinds april in het huis woont waar haar opa en oma bijna 30 jaar gewoond hebben, waar ze zelf nog heeft leren fietsen op de stoep leert ze nu haar eigen dochter fietsen!
Processed with VSCO with m6 preset

Instagram

Carmen is nu zo’n 4 jaar actief op Instagram. Het allerleukste aan Insta vindt ze dat je altijd antwoorden op je vragen kan vinden en iedereen denkt met je mee. Je kunt er je ei kwijt en vindt er erkenning. De mindere kanten van Insta? De oordelen, misverstanden en mensen die na 1 foto of stukje tekst precies denken te weten hoe jij in elkaar steekt. 

Of Carmen nog iets kwijt wilde?

Ik heb een uur gedaan om 3 feitjes over mijzelf te bedenken🙄 Shay denkt dat Karim en ik trouwen zodra we elkaar een kus geven. Ik heb vorig jaar een trouwjurk gewonnen maar wil(de) niet trouwen. Ik ben de enige Reijinga in huize Brachen😅

Heeeeeel veel plezier vandaag met de take-over!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *