Follow Friday

DEBBIE | @theletherfamily

Vandaag hebben we weer een vakantie take-over! Nee, het is geen vrijdag maar hiervoor wilden we graag een uitzondering maken! En het is niet de eerste keer dat deze mama onze Instagram overneemt alleen de vorige keer woonde ze nog in Liverpool. Het isssss Debbie! Onlangs is Debbie met aan gezinnetje weer terug naar Nederland verhuisd en deze week gaan ze een midweek naar Centerparcs. Van tevoren wisten ze niet waar de reis heen ging, pas 4 dagen voor vertrek hebben ze van www.bungalowS.nl  te horen gekregen naar welk park ze zouden gaan, in Nederland of België.

Debbie is een 24 jarige mama wonend in Barneveld samen met Roy (28), Zoë (2) en hun 2 baby cavia’s; Wilma & Fred. Debbie werkt als contractbeheerder bij To Increase in Veenendaal op maandag, woensdag en vrijdag. Naast contract management is ze ook degene die debiteuren beheert. In haar vrije tijd vindt Debbie het leuk om te oefenen met haar camera in de fotostudio op haar zolderkamer. Geregeld komen er kindjes langs die een cakesmash krijgen voor hun verjaardag.

Wist je dat:

  • mensen Debbie vaak zien als een nuchter en relaxt persoon. Ze is alleen het tegenovergestelde. Altijd aan het stressen om niks. (wordt aan gewerkt, aldus Debbie hihi)
  • Debbie 3.5 jaar in Liverpool heeft gewoond. Na een jaar was ze zwanger van Zoë. Ze is geboren in Engeland. Door Debbie haar woon- en werk ervaring in Engeland spreekt ze vloeiend Engels. Haar werk is momenteel ook 90% in het Engels en zo kan ze het nu toch een beetje onderhouden.

Instagram

Debbie haar IG account startte als @muminLiverpool in mei 2018, sinds haar verhuizing terug naar Nederland (juni 2018) heet ze @theLetherFamily. Het contact met volgers vind ze het leukste aan Instagram en die is bij sommige meiden zelfs al uitgegroeid tot een close friendship. Wat jammer is, is dat sommige mensen het nodig vinden om ongevraagd ‘adviezen’ naar je hoofd te smijten. Mensen die volgers kopen, en grammers die content/ideeën klakkeloos kopieëren. 

Onze dochter wordt tweetalig opgevoed. Mijn man spreekt Nederlands met Zoë en ik Engels. Ik spreek het dialect Scouse. Dit is afgeleid van het Ierse dialect en iedereen in Liverpool spreekt het. Iemand die geboren is in Liverpool heet een scouser (Zoë dus ook 😉 ) en na 3.5 jaar in Liverpool te hebben gewoond, mogen wij onszelf adopted scousers noemen. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *