Binnenkijken bij,  The Truth Thursday

Binnenkijken bij @huisjemerlin

Ons huis, gekocht in 2017 uit 1951 hebben we van boven tot beneden helemaal gestript. Alles wat ik wilde hebben in huis, is ook daadwerkelijk uitgekomen. Op die wastunnel na.. Echt alles is naar mijn stijl ingericht, en ben ik daar echt super blij mee. Mijn vriend vind alles wel prima dus de keuze voor mij was al snel gemaakt. Ik weet soms niet zo goed hoe ik mijn stijl moet omschrijven? Scandinavish? Bohemian?

Zo hebben we een upstairs trap laten leggen. Dit is dan misschien wel een dure investering maar het is het zeker waard. De trap slijt niet, is krasbestendig en het geluid word gedempt. En het grootste voordeel van deze trap is dat je het stof er niet eens op ziet liggen! 

Wij hebben een huis wat is opgedeeld in allemaal hokjes, zo hebben we dus een aparte keuken en aparte woonkamer. De woonkamer is lekker strak, en hou niet van teveel poespasjes overal. Je ziet door onze hele benedenverdieping houten deuren. Deze heb ik zelf allemaal kaal geföhnd/ gekrabd. Dit was een werkje van 14 uur per deur, maar het resultaat mag er wezen. Er komen dan wel eens mensen binnen en die vragen wanneer we onze deuren gaan schilderen?! NIET!

Aangezien we nog geen kinderen hadden voordat we dit huis kochten, ben ik wel gaan nadenken waar je een fijn plekje voor ze kon maken. Als de box ooit weggaat, dan zal daar een speelplekje komen met een plank en wat leuke stoeltjes. Het speelgoed nu zit in leuke mandjes, en in onze ivarkast (wel die van 50cm diep).

Als Dem straks groter is zal er natuurlijk ook meer speelgoed komen, en zal dit niet meer in de Ivarkast passen. Maar dat word zijnde tijd wel weer opgelost. Ik hou niet van speelgoed in zicht, als het bij de rest van het huis past is het prima, maar dan kom ik alleen op hout uit zonder kleur.

Ik vind planten je huis echt afmaken, het geeft warmte en sfeer. Ik denk dat dat mijn belangrijkste accessoire in huis is! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *