Follow Friday

Merlin | @huisjemerlin

Wie heeft er zin in weer een nieuwe take-over? Wij wel! En vandaag volgen we een te leuke mama die ook al meerdere keren is aangevraagd door onze Instagramvolgers! En deze mama issssss Merlin! 🎉

The family

Merlin is 27 lentes jong en woont in Heeswijk, een dorpje in Brabant. Haar gezin bestaat uit Guus, Bix en Dem. Guus is haar vriend, 28 jaar, en daar heeft ze nu 4 jaar verkering mee. Ze leerde hem kennen op een feestje, maar kende hem al van school. Na een week waren ze al onafscheidelijk en 3 maanden later woonden ze samen. In 2017 kwam Merlin er op 27 september achter dat ze zwanger was van Bix (nu 14 maanden) en een jaar later op 20 september kwam ze erachter dat ze opnieuw in verwachting was van hun zoontje Dem. 

Marloes Niemeijer Fotografie

Merlin werkt in de kinderopvang en heeft een contract van 27 uur. Midden september mag ze weer aan de bak, en ze gaat dan voorlopig 2 dagen per week werken. Ze heeft haar handen vol aan de jongens, en de opvang is al duur genoeg. De jongens gaan 1 dag naar oma, en een dag naar de kinderopvang. 

Wat Merlin in haar vrije tijd doet? Poetsen, haha! Of ze dat nou graag doet weet ze zo nog net niet maar het hoort er nu eenmaal bij en aangezien ze niet van rommel houdt moet dat zo af en toe wel gebeuren. Ook heeft ze een account op Instagram waar ze allerlei spulletjes verkoopt die een 2e leven mogen krijgen. Kijk maar eens op: Wannemeuk 

Wist je dat?

  • Merlin zelden spreekwoorden gebruikt, maar als zij ze gebruikt dan heb je ze gelijk allemaal door elkaar.. Not her best quality
  • Merlin haar eigen manieren overal voor heeft, iets met autisme denkt ze zelf. Want wat een ander doet is dan toch nooit goed, zo zou ze dan ook geen schoonmaakster in huis kunnen nemen
  • Merlin veel met het woord kut scheldt en dat ze ontiegelijke harde boeren kan laten 🙈🙊 
Marloes Niemeijer Fotografie

Instagram

Toen Instagram überhaupt nieuw was, toen was Merlin er al bij! Ze heette toen @merlin91_ en had toen een totaal ander interieur met veel hout, veel donkere spullen en antieke/landelijke meubels. Ze baalt nu wel dat ze die foto’s er nooit op heeft gelaten, want soms zou ze deze nog wel willen terugkijken. Destijds is ze gestopt omdat ze ging verhuizen vanwege een relatiebreuk en daarna een jaar bij haar opa en oma heeft gewoond voordat ze Guus leerde kennen.

Wat Merlin leuk vindt aan Instagram is dat je contacten hebt met andere mensen. Je krijgt er positieve energie van en dat voelt heerlijk. Je merkt dat je graag met mensen wil delen, en dat andere mensen een kijkje in je leven willen zien. Zo ook dat ze soms berichten krijgt van mensen die zeggen dat ze Merlin kennen, maar ook weer niet. Maar puur door foto’s en teksten een idee van haar gezin krijgen. Ook heeft ze er een goede vriendschap aan over gehouden met @dapn.de.laat ❤️

Het minst leuke aan Instagram vindt Merlin al die negatieve haters, voor sommige mensen is het nooit goed of gaan zich overal mee bemoeien. Maar gelukkig heeft ze dat zelf niet vaak! Merlin: “Durven ze niet want dan krijgen ze een weerwoordje terug hahaha.”

En of ik nog iets kwijt wil? Hmm is eventjes denken. Dat ik gewoon een hele trotse mama ben en fijn in het leven sta. Dus, als je vraagjes hebt, die mag je mij altijd stellen!!

Marloes Niemeijer Fotografie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *