Follow Friday

JACKY | @jackynobels

Vandaag volgen we weer een leuke mama, dit keer een échte healthy mom, namelijk: Jacky Nobels! Jacky is 26 jaar en woont in Alkmaar, samen met haar man Mike (27) en dochter Evy (1 jaar). Jacky werkt voor zichzelf, ze is fotograaf, content ontwikkelaar én receptontwikkelaar. Instagram is dus haar werk, super tof! 

In haar vrije tijd doet Jacky graag leuke dingen met haar gezin, ouders en ze houdt er vooral erg van om thuis te zijn en lekker een serie te kijken.

Foto: @ileenjamarina

Wist je dat:

  • Jacky dus het liefste thuis is, vandaar dat ze ook voor zichzelf is gaan werken. Ze voelde zich enorm gevangen toen ze nog voor een werkgever werkte.
  • Jacky een grote hekel heeft aan ‘volgens het boekje werken, doen omdat anderen het doen’, ze probeert alles in haar leven net wat anders te doen.
  • Jacky tijdens het eten altijd tv moet kijken, anders is het niet lekker.

Instagram

Jacky is inmiddels al een jaar of 4 actief op Instagram. De leuke gesprekken die ze heeft en de leuke mensen die ze heeft leren kennen, dan zijn voor Jacky de allerleukste dingen van Instagram. Ze heeft er zelfs echte vriendschappen aan over gehouden. En natuurlijk ook het inspireren van anderen en de inspiratie die ze er zelf vindt. Natuurlijk zitten er ook wel eens personen tussen die heel graag ongevraagd advies willen geven of redelijk negatief zijn.

Foto: @ileenjamarina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *