(web)Shop Wednesday

Greentom

Al tijden was ik op zoek naar een goede, mooie buggy. Eerder heb ik echt een van de goedkoopste exemplaren gehad, omdat ik er een nodig had voor vakantie maar ik gewoon niet zo goed wist welke ik nou wilde hebben. Een echte goede buggy is prijzig dus niet iets wat ik dan maar even snel koop. En toen was daar ineens Greentom, wat ik vanaf het begin al een super mooie buggy vond.

Less is more

Even kort: Greentom is een Nederlands kinderwagen merk waar je terecht kan voor een kinderwagen van 0 tm 4 jaar met een slim, functioneel en duurzaam design. Het frame is elke keer weer verder om te bouwen naar de volgende fase. De Greentom Classic bestaat uit 5,5 kg recycled plastic en 74 recyclede PET-flessen. De Greentom producten kunnen na gebruik gerecycled en hergebruikt worden. Hoe bizar?!

Ik heb nu de Greentom Classic met een wit frame en blossom fabric. Ik twijfelde heel erg omdat ik normaal gesproken al snel van zwart ben, maar zo blij ben ik, dat ik toch voor de blossom variant heb gekozen! Want zeg nou zelf, HOE MOOI! De buggy is te gebruiken voor kindjes vanaf 6 maanden t/m 4 jaar!

Pluspunten

 • De buggy rijdt mega soepel en is makkelijk wendbaar. Ik heb er al mee op verschillende soorten oppervlakten gereden en heb nergens last ondervonden.
 • Wat ik heel fijn vind is dat de buggy een breed zitoppervlak heeft, zo heeft je kindje genoeg ruimte om lekker te zitten.
 • De rugleuning van de buggy kan naar beneden, zo kan je er een lig stand van maken. Dit is een heel makkelijk systeem met een klip, zoals alles bij de Greentom: functioneel en easy.
 • De buggy is ECHT super makkelijk in en uitklapbaar. Het is zo fijn om hem in een handomdraai uitgeklapt te hebben, het gaat bijna vanzelf.
 • Als de buggy ingeklapt is past hij makkelijk in mijn auto. Waar ik met de kinderwagen dus altijd zat te stuntelen, wielen eraf moest halen etc om hem maar in mijn auto te krijgen. De Greentom is erg compact, voor mij een heel belangrijk aspect. Super fijn dus.
 • Er zit een verdikking (uitsteeksel) op de duwstang waardoor hij omhoog blijft staan als hij ingeklapt is, super handig.
 • Het design is simpel, mooi en strak en daar hou ik dus echt van! Ik persoonlijk hoef niet teveel poespas te hebben.  
 • Verkrijgbaar is super leuke kleuren, frame en fabric zijn zelf samen te stellen dus écht voor ieder wat wils.
 • De buggy heeft een grote zonnekap zodat je kindje ook echt in de schaduw zit. Mijn eerste cheap-ass buggy had dit dus bijvoorbeeld niet, daar deed ik de zonnekap naar voren en hup m’n dochter zat nog steeds met haar gezicht in de zon.

Minpunten

 • De eerder genoemde verdikking (uitsteeksel) om je buggy neer te kunnen zetten is net te klein om je tas aan te hangen. Als je ermee rijdt dan ben je geneigd er iets aan te hangen maar dit gaat niet. Wel zijn er speciale tassen verkrijgbaar bij Greentom die je dus wel aan het frame kunt bevestigen.
 • De duwstang is niet verstelbaar. Maar mijn vriend en ik zijn beide lang (1.74 & 1.88) en kunnen er allebei goed mee lopen.  

Ik denk wel dat bovenstaande genoeg zegt over hoe tevreden ik met onze Greentom ben. Ben je nu net zo enthousiast geworden als ik? Dan hebben wij iets leuks voor je!! Met de volgende code krijg je maar liefst 20% korting op een Greentom kinderwagen: perfnotsoperf20

Happy shopping dolls! – www.greentom.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *