Tissue Tuesday

Melanie was 27 weken zwanger toen een heftige bloeding kanker bleek te zijn.

Op 7 augustus 2018 stond onze allereerste Tissue Tuesday online op onze blog, en wat voor één.. Melanie was 27 weken zwanger toen een heftige bloeding kanker bleek te zijn. Lees hier het heftige verhaal van deze oersterke mama! Wij vroegen Melanie hoe het nu met haar en haar gezinnetje gaat:

“Het gaat heel goed, ik voel me steeds weer sterker/fitter. Tuurlijk hebben we er ook mindere dagen tussen zitten, maar ik denk dat iedereen dat wel heeft en vooral met 2 kleine kindjes, ik kan/durf dus niet zo goed te zeggen of het dan nog komt door de chemo’s, operatie, longembolie of dat dit gewoon er bij hoort.

Ik werk weer 2 halve dagen in de kapsalon en dat is op dit moment te doen, langer als 4 à 5 uur gaat helaas nog niet met mijn benen. Door de operatie zijn mijn lymfeklieren verwijderd uit mijn bovenbenen en daardoor heb ik nog steeds vaak last van oedeem. 

Ik ben nu bijna een jaar geleden begonnen als zzp’r. Ik geef nu ook JumpingFitness lessen en dit is onwijs goed voor mijn oedeem, eigenlijk voor mijn hele lijf. Ik merk hierdoor dat ik meer energie krijg en mijzelf weer sterker en fitter voel.

Jake doet het ook super goed, het is gewoon al bijna 2 jaar geleden, mijn kleinste word gewoon alweer 2 op 22 december! Deze periode is dus weer erg dubbel, die kerstmuziek nu op de radio, associeer ik dan ook met ritjes naar het ziekenhuis.

We hebben een tijdje terug controle gehad met Jake in het Prinsenmaxima ziekenhuis en Jake scoorde alles super goed, hij is een tevreden makkelijk kindje met af en toe boeven streken.”

Mega fijn om te lezen dat het nu zo goed met jullie gaat lieverds! Jullie mogen mega trots zijn op jullie zelf en jullie prachtige gezin! Met recht KANJERS!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *