(web)Shop Wednesday

#curvepower outfit inspiratie

Tijdens de zwangerschap van Ivy ben ik 25 kg aangekomen. Al mijn oude kleding kon linea recta de prullenbak in. Niks paste meer. Ik had mijn maatje 38/40 ingeruild voor een heuse 44/46. Dat draag ik overigens nog steeds. Iets waar ik me lang voor heb geschaamd. Iets wat ik haatte van mezelf. Dieet na dieet heb ik gevolgd om vervolgens elke keer weer te falen. Wat natuurlijk mega frustrerend is. Ik wilde gewoon ook weer leuke kleding kunnen dragen en me vooral prettig voelen in die kleding. Veel winkels verkopen kleding t/m maat 42. Iets wat ik wel pas, als ik mezelf er in prop. Maar lekker zit het niet, écht mooi staat het trouwens ook niet.

Toen ik vorig jaar met mijn vriendinnetje in de stad liep voor de laatste kerst aankopen en ik haar zei dat ik maar in me oussie de kerst door zou gaan brengen omdat; dik, lamlendig, alles zit kut. Ze keek me verbaasd aan en zegt; “Maar An, je bent hartstikke knap, dan ga je toch niet in je trainingspak zitten, we moeten naar de MS mode“. Eerlijk is eerlijk, ik verklaarde haar voor gek. “Dat is toch een oude lullen zaak”. Ze keek me weer verbaasd aan en zei; “NEEJO gek, ik heb daar pas allemaal leuke dingen gekocht, en mijn zus ook, het is hartstikke jong en hip geworden én ze hebben wél kleding maten waar je blij van wordt”. Met een vooroordeel loop ik de MS mode in. Eigenlijk werd ik meteen blij van wat ik zag. Eindstand? Een blije Annie, €200 lichter én meerdere mooie outfits, die ook nog is lekker zitten. En nu hoor ik jullie denken.. Moraal van dit verhaal?

Ik wil jullie namelijk kennis laten maken met de MS mode, zodat jullie net zoals ik in steamy hot clothes de december maand in kunnen gaan! Hieronder deel ik mijn favoriete setjes uit de #dressupfordecember collectie van de MS mode. En ik mag hopelijk (onder voorbehoud) vanavond ook 1 van jullie blij maken met dezelfde outfit (zonder schoenen) als ik! Kan jij al raden welke dat is? De giveaway komt zsm online!

Ik heb er om de outfit inspiratie af te maken voor jullie mooie schoenen bij gezet, allen van OMODA.

Shopse alvast! Wil je liever naar de winkel om je outfit te shoppen? AANRADER. Want shout out naar alle MS verkoopsters! Ze helpen je onwijs goed en denken écht mee. Naja, zoals je kan lezen ben ik fan HAHA.

Tot snel, en dan mag ik lekker voor sinterklaas of de kerstman spelen! JOEEEEE.

OUTFIT- @MSmode
SHOES- @Omoda
OUTFIT- @MSmode
SHOES- @Omoda
OUTFIT- @MSmode
SHOES- @Omoda
OUTFIT- @MSmode
SHOES- @Omoda
OUTFIT- @MSmode
SHOES- @Omoda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *