Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

MIRTHE | XMAS TAKEOVER

Hoe vier je kerst?

“Voor mij gaan de feestdagen om familie. We omringen ons met kerst dan ook met onze geliefden en lekker eten. Beter dan dat kan het niet worden denk ik.”

Hoe ziet je kerstboom eruit?

“Helaas hebben we onze kerstboom weg moeten halen omdat onze kat frenkie hem sloopte. Maar hij zag er zo uit.”

Heb je jaarlijkse tradities/ritueeltjes?

“Onze kersttraditie is om bij mijn ouders de hele dag spelletjes te spelen en lekker te eten. Iedereen maakt dan wat. Dat doen we elk jaar. Verder ga ik graag naar een winkel als Intratuin of de Boet om leuke kerstspulletjes in te slaan. Vanaf dit jaar kiezen we alledrie een mooi ornament uit en we zijn van plan dat ieder jaar te doen.”

Gelooft jouw kiddo in de kerstman?

“Mijn kiddo is nog iets te jong om ergens in te geloven, maar ik ben hem niet van plan om een kerstman verhaal op te hangen. Voor ons is kerst samen zijn met onze familie, spelletjes doen en gezelligheid. Dat alles uiteindelijk om dat soort momenten draait wil ik hem meegeven.”

Favo kerstliedje: All I want for christmas is youuuuuuuuuu. 🎵

Favo kerstfilm: The grinch, lekker vrolijk 😂

Wat is je kerst outfit?

“Ik heb een hele leuke blauwe slik dress gekocht. Foto’s volgen later 😏”

Wat was jouw hoogtepunt dit jaar?

“10.000 volgers. Neehoor, geintje. De liefde vinden, samenwonen en het vormen van een “gezin”. Het was een ontzettend liefdevol jaar voor mij. Het opstarten van mijn webshop www.mirthes.nl was ook zeker een hoogtepunt. Ik had nooit durven dromen dat dat zo goed zou gaan lopen.”

Wat was jouw dieptepunt dit jaar?

“Dit jaar vond ik het erg lastig om mijn draai te vinden als “gescheiden ouder”. Daarnaast werd het ook steeds lastiger om te studeren. Maar het ultieme dieptepunt is toch wel echt het breken van mijn ruggenwervel eind september. Opeens kun je letterlijk niets meer en ben je compleet afhankelijk van de mensen om je heen. Hoe die mij hebben opgevangen zorgt dan weer voor dat liefdevolle jaar wat bij een van de hoogtepunten hoort.”

Wat zijn je doelen voor volgend jaar?

“Ik hoop volgend jaar mijn studie af te ronden. Daarnaast heb ik me opgegeven om voorlichting te gaan geven over ongeplande zwangerschappen op middelbare scholen. Ik hoop de cursus te mogen volgen zodat ik jongeren kan bereiken en het gevoel kan geven dat mocht het gebeuren ze er niet alleen voor staan. Daar ben ik erg enthousiast over. Een ander doel voor volgend jaar is om een mooie reis te maken met zijn drieën. Waarheen weet ik nog niet, maar we zijn aan het sparen.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *