Follow Friday,  XMAS TAKEOVER

ELINE | XMAS TAKEOVER

Hoe vier jij kerst?

“Normaal gesproken vieren wij kerst vanaf kerstavond t/m 2 kerstdag. Vaak gaan we kerstavond al gezellig eten en de cadeautjes uitpakken. 1e kerstdag staat in het teken van familie. We gaan dan in de ochtend lekker ontbijten en daarna naar mijn ouders om spelletjes te doen en kerst te vieren. Maar Steef en ik zijn vaak niet alle kerstdagen vrij. Dat is helaas ook dit jaar zo. Ik ben wel vrij maar Steef moet kerstavond werken en 2e kerstdag. Dus 1e kerstdag nemen we het er lekker van en gaan we flink genieten met de familie.”

Hoe ziet jouw kerstboom eruit?

“Onze kerstboom is een gemiddeld boompje van de Intratuin wel een echte want ik vind dat dat erbij hoort.”

Heb je jaarlijkse ritueeltjes/tradities?

“Ritueeltjes hebben wij eigenlijk niet echt. Het is vooral gezellig samen zijn en genieten van elkaar. Tradities hebben we ook niet echt. We zijn gewoon een simpele familie hoor haha. Ik koop wel ieder jaar iets moois voor iedereen omdat ik het heerlijk vind om cadeautjes te geven.”

Geloven jouw kiddos in de kerstman?

“Nee hier geen kerstman gelovers. Door de films op tv vraagt Senn zich soms wel af hoe het zit. Ik heb hem uitgelegd dat de kerstman voor Amerika en Engeland is en dat wij Sinterklaas vieren.”

Favo kerstliedje: Driving home for Christmas en The power of love van Frankie goes to Hollywood

Favo kerstfilm: Home alone!

Wat is jouw kerstoutfit dit jaar?

“Ik heb een leuke zwarte jurk voor kerst maar of ik die aantrek weet ik nog niet, grote kans dat ik gewoon in mijn pj kom.”

Wat was jouw hoogtepunt dit jaar?

“Mijn hoogtepunt dit jaar.. jeetje daar moet ik oprecht even over nadenken. Ik heb een heerlijk fantastisch jaar achter de rug. Het hoogtepunt is misschien wel Senn die naar de basisschool is gegaan of het feit dat Foss is gaan lopen! Of de verbouwing van ons huis. Mijn nieuwe baan. Jeetje genoeg dus!”

Wat was jouw dieptepunt dit jaar?

“De verliezen die we mee hebben gemaakt.”

Wat zijn jouw doelen voor volgend jaar?

“Mijn doel voor volgend jaar… Ik zou oprecht nog wat kilootjes willen afvallen, sparen voor een mooie reis en gewoon genieten van de kleine dingetjes met mijn mooie gezin.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *