Sexy Sunday

Kim (40):” Nu zijn het vooral vluggertjes en veel oraal of hand gebruik”

“24 jaar geleden, ik was 16, ik zag hem in mijn ooghoek. Een paar maanden later waren we een stelletje. Hij was de gehate leerling. Nooit boeken bij zich, maar wel goeie cijfers halen. Waarom ik? Het rustige verlegen meisje, vroegen de leraren zich af. Misschien dat het juist daarom goed gaat tussen ons. We waren yin en yang. Samen zijn we opgegroeid tot wie wij nu zijn. 

Onze eerste keer was in Disneyland Parijs. Het was de eerste vakantie samen, zonder ouders. Het was lief en teder. Desondanks kon ik niet goed ontspannen en was het niet heel fijn. De eerste periode kon ik niet tot een climax komen, soms deed ik net alsof. Die tijd is gelukkig voorbij en erg lang duurde het ook niet. Je leert elkaars plekjes kennen om het zo voor beide fijn te maken. 

Spannend zijn wij nooit geweest. Ik boven op vind ik gewoon het prettigst. Die ene keer pijpen in de auto, in de tunnel van Italië naar Oostenrijk, is het spannendste ooit. We hebben wel dingen geprobeerd, maar ik vind het allemaal te veel gedoe zonder resultaat. Ik ben liever bezig met ons dan met het standje. Hij zou wel wat meer willen proberen, maar ik niet. Ik geef hem soms is wel zijn zin hoor, ook dat moet je over hebben voor elkaar. Zo gebruiken we soms wat attributen, kleintjes maar hoor. Bijvoorbeeld een kleine dildo of tril ring. Alle soorten condooms en verschillende glijmiddelen zijn ook langs geweest en samen porno kijken sluit ik ook niet uit. Ik ben niet altijd in de mood en hoe stom ik die films ook vind, het werkt wel. Ook gebruik ik die beelden wel eens om niet aan de volle wasmand te denken, die nog gedaan moet worden.

Nu we een kind hebben doen we het minder. We zijn sneller moe of zij loopt in het rond. Meerdere keren is het al gebeurd dat we bezig waren en moesten stoppen omdat zij wakker werd. Maar de liefde voor elkaar is niet minder geworden, maar juist alleen maar meer! Ik heb in onze relatie wel 1 keer een dip gehad en interesse naar anderen gehad, maar achteraf gezien was het alleen  het versier spel wat interessant was. Ik had nooit zo ver gegaan om met een ander het bed in te duiken. De gedachte om weer een nieuw persoon te moeten en te leren kennen weerstaat mij. Ik heb alles wat mijn hartje wil. Deze liefde zou ik daar nooit voor opgeven, hij kent mij door en door.

Op dit moment wonen we bij mijn moeder en slapen we met kind in één bed. Daarom staat het nu helemaal op een laag pitje. Het zijn nu vooral vluggertjes en veel oraal of hand gebruik. En ja, ook als zij er bij ligt. Dat maakt het niet makkelijk. Gelukkig slaapt ze soms bij oma beneden! 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *