(web)Shop Wednesday

Let’s play!

Viking toys Rider, Panda loopauto €45,99 – 1-5 jaar

Nou jongens, dit is toch een schot in de roos hoor. Zowel Ivy en Lux vinden ‘Panda auto’ helemaal de bom. Er staan geregeld twee doerakken hier ruzie te maken om deze waggie. Het zitvlak kan open, net zoals bij een echte scooter. Lux kan dus zijn auto’s in zijn auto doen en Ivy propt er regelmatig haar poppen spulletjes in! Of mijn make-up. Die ik pas 2 weken later weer terug vond. TOP. Deze schattige maar stoere panda kan zelfs 360 graden draaien. Mega leuk dus. Rondjes draaien, racen, spulletjes opbergen, alles kan. Echt een dikke aanrader.

Confetti muziekinstrumenten €28,99

Lux is een echte herrie schopper. Je kan je dus voorstellen hoe gezellig het hier werd toen wij deze confetti muziekinstrumenten ontvingen. Ook grote zus Ivy vond het een groot feestje om hier mee dus letterlijk een feestje te bouwen. Heel gezellig maar die fluit, man man! HAHAH. Die kan mama wat minder goed handelen. Ik vind het wel echt mega leuk dat muzikaliteit dmv deze set wordt gestimuleerd. Voor mij persoonlijk is muziek echt mega belangrijk. Ik wil dat dus ook echt stimuleren bij mijn kids. Als ze later op dansen of zingen willen of een instrument willen bespelen zal ik de eerste zijn die dat aanmoedigt. Ergens vind ik het wel jammer dat ik niet kan piano of gitaar oid kan spelen. Overigens zat ik wel op blokfluitles vroeger HAHA. Misschien komt daar mijn trauma vandaan.

Magneti’Book! €19,99 – 3-8 jaar

Een super leuk ‘boek’. Boek tussen haakjes want het lijkt wel op een boek, maar dat is het niet! Als je het boek opent zie je een soort doosje, met een magnetische kaft waar je jouw eigen verhaal kan maken door middel van magneetjes. Ivy heeft de prinsessen (natuurlijk) uit gekozen. Met verschillende jurken en pakken kan ze verschillende prinsessen maken. Helemaal naar eigen invulling! Er zitten ook voorbeeld kaartjes bij, dus namaken kan ook. Dit vindt Ivy (4) nu nog een beetje lastig. Wel mega leuk om samen te doen en samen een verhaaltje te maken. Echte aanrader wat Ivy betreft. En deze mama vind het dan weer ideaal dat dit boek gewoon in de boekenkast kan. Ik vind dit ook een echte aanrader voor bijvoorbeeld onderweg naar vakantie. Alles in 1 en gegarandeerd speel plezier.

Tap tap xylofoon € 27,50 – vanaf 1,5 jaar

Dit is 2 in 1! We beginnen met de ballen, deze kan je met het hamertje erdoorheen timmeren, een soort van hamertje tik. Als de bal erdoorheen valt dan landt hij op de xylofoon en zo komt er ook nog eens muziek uit. De xylofoon kan je er ook uithalen en met het hamertje kan je zelf muziek maken op de xylofoon.

Olivia kan haar lol op met die speelgoed. Ballen zijn altijd een succes, het maakt herrie maken én ze kan het zelf in en uit elkaar halen! Bij mij in huis zeker één van Olivia haar favorieten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *