Binnenkijken bij,  The Truth Thursday

Binnenkijken bij @angela_and_daley

Ola lieve mensen! Leuk dat jullie een kijkje komen nemen in ons huis. Ik ben Angela en woon samen met mijn man Stefan en ons zoontje Daley, van bijna 4 jaar.

2,5 jaar geleden kochten wij ons eerste huis, een nieuwbouwhuis . Super spannend en super leuk. Het duurde even voordat er  gebouwd was. Het leuke daarvan was dat we wel al afspraken met al onze nieuwe buren om gezamelijke inkopen te doen en om elkaar al wat beter te leren kennen. Met sommige klikte het gelijk en zijn er hele leuke contacten door ontstaan, ook super leuk voor ons zoontje, want die heeft er een paar leuke vriendjes bij.

We hebben ons huis casco laten opleveren, we lieten van 3, 2 slaapkamers maken en onze badkamer lieten we vergroten. We hebben onze woonkamer laten uitbouwen en de lichtpunten laten verplaatsten. Je zou denken zo gedaan…… NOU NEE, haha Steef kan moeilijk keuzes maken, en ik, ik verander per dag. Maar goed het is uiteindelijk gelukt!

Onze inspiratie was de luxe en warme sfeer van Van der Valk Hotels. Het trok ons heel erg aan, lekker een croco print en mooie velours accessoires. Met hier en daar wat dure pronk stukken, maar ook budget proof. Dit maakte voor ons het plaatje compleet. Kijken jullie mee naar wat plaatjes vanuit ons huis.

De woonkamer

In onze woonkamer vind je rustige kleuren. De kleuren grijs, zwart en hout, en beige. Met hier en daar wat kleine gouden details. Wij kozen voor deze mooie hoekbank, van het merk Urban sofa in de kleur catania grey. Ik heb dit gecombineerd met leuke croco print kussens.

Onze salon en eettafel zijn van het merk Richmond interiors. En ik had zoveel geluk, want ik won deze prachtige fauteuil van dit mooie merk Richmond Interiors, en het past echt perfect in ons interieur!

We hebben gekozen voor een mooie vissengraat vloer, maar wel met brede planken, om het wat rustiger te houden. 

Vanuit de woonkamer kijk je zo naar ons eet gedeelte, met dus nog zo’n prachtige tafel. We hebben zowel in de gang als in de woon- en eetkamer dezelfde lampen. Allemaal croco print lampen kappen, met een vleugje gouden glitter aan de binnenkant. We hebben dit laten maken bij 1 van mijn favoriete winkels: Het Herenhuys. 

De keuken

Vanuit onze eetkamer kijk je onze keuken in. Dit heeft Steef zelf helemaal bedacht en het was nog erg spannend of dit allemaal zo zou uitpakken als gehoopt. Voodat de keuken geplaatst werd heeft onze timmerman een ombouw gemaakt, helemaal vanuit de hand, zodat onze keuken ‘in de muur’ zou vallen. Ons keukenblad heeft hij ook gemaakt, en de stukadoor heeft dit daarna behandeld met beton cire. Daarover zo meer. Het was voor ons, maar ook zeker voor de timmerman erg spannend of de ombouw qua maten goed klopte zodat de keuken er ook daadwerkelijk in zouden passen. Dat is echt milimeter-werk. De keuken werd geplaatst en écht een hele dikke pluim voor onze timmerman, want het paste. Zo blij!! Hij maakte ook onze keukenbladen en deze zijn behandeld met beton cire. Er gaan dan meerdere lagen over heen, allemaal met de hand. Ook dit was precies wat we in ons hoofd hadden. Project keuken dus geslaagd, tot nu toe dan. Er moet nog 1 muur gedaan worden, daar komt een tv in, en er moeten nog 3 barstoelen aan het eiland komen, zodat we gezellig kunnen borrelen vanuit onze keuken en gelijk tv kunnen kijken. Maar ja dat wordt eerst weer even heel hard sparen. 

De trap

Zowel onze vloer als onze trap is gelegd door mijn lieve broer. Hij heeft dit aan ons als cadeau gegeven, voor ons nieuwe huis. We kozen voor pvc op de trap, met wat zwarte elementen en we zijn er zo blij mee.

Badkamer

Nu het heerlijkste kamertje om te relaxen. We wilden graag een donkere en sfeervolle badkamer.  We hebben een verlaagd plafond v waar spotjes in zitten en waar de regen douche uitkomt. Dr muren hebben we laten stucen en ook daar weer beton cire overheen laten aanbrengen. Onze wastafel is in houtlook, met witte wasbakken en witte spiegels met licht erin verwerkt. Dr douche deuren zijn van zwart glas, voor een luxe sfeer. Zo blij mee, elke dag als ik hier in te vinden ben, vind ik dit echt een heerlijke plek om even in te relaxen. 

Onze slaapkamer wordt nog aangepakt, dit wordt echt een hotelkamer look met mooie  luxe kussens, die we ook gewoon gescoord hebben bij de Action hoor!

De slaapkamer van ons zoontje is een jungle room met wat luxury details. Foto’s volgen nog wanneer alles klaar is.

De zolder is een grote speelkamer voor ons zoontje, met een apart washok. De bedoeling is dat we hier nog met de tijd een dakkapel op willen laten plaatsen en een vliering willen laten maken om spullen in op te bergen. Maar dat is voor later.

Net zoals de tuin, we hebben deze wel al laten afgraven en gaan het dit jaar laten betegelen met mooie grote donker grijze tegels en spotjes erin. En dan gaan we weer sparen om het jaar daarop een overkapping te laten plaatsen.

We zoeken dan nog wat meerdere geldboompjes voor in de tuin, om alles in huis af te kunnen maken, dus als jullie DE tip weten waar ik die kan scoren let me know, hihi!

Het is nog lang niet klaar, maar we zijn zo blij met ons prachtige huis, waar we nu zo 9 maanden met heel veel pleizer wonen.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *