Sexy Sunday

Anoniem: “De man moet er goed uitzien, goed geschapen, geen borsthaar hebben, geen relatie willen en geen gevoelens tonen”

Altijd hetzelfde

“Ik weet nog dat mijn vriendinnetje zei, “Je weet niet of de seks goed is, want je hebt niks om te vergelijken.” Onzin zei ik toen. Ik kom klaar en ik hou van seks, dus ik vind het goed. Mijn toenmalige partner en ik waren jong bij elkaar en wat hadden we er eigenlijk verstand van? Eigenlijk was het altijd hetzelfde. Beetje kussen, beetje oraal soms en dan ik bovenop. Ik kom klaar en dan hij bovenop om het af te maken.”

Ik wilde niet zomaar mijn lichaam aan iemand geven

“Na een lange relatie te hebben gehad, ging het uit. En ik ontdekte Tinder….Ik wilde niet zomaar mijn lichaam aan iemand geven, maar na alle ellende uit mijn vorige relatie, wilde ik absoluut geen relatie. Dus ik bedacht regels. De man moet er goed uitzien, goed geschapen, geen borsthaar hebben, geen relatie willen en geen gevoelens tonen. Een ‘friends with benefits’. Het begon met een man met veelste veel haar en na de eerste keer seks wilde hij direct dat ik z’n vriendin werd. Ok, gefaald. Next. Deze jongen was perfect, voldeed aan alle eisen. De seks was heerlijk. Ik ontdekte dat mijn vriendinnetje zeker gelijk had. Ik wist helemaal niet dat de seks toentertijd goed was. We deden het op de idiootste plekken. Op een avond kwamen we erachter dat we dicht bij elkaar waren. Ik op visite en hij ook. Ik zei gewoon tegen de visite. Ik moet even wat doen hoor. Ik liep naar hem toe. We vreeën in een steegje en ik ging weer terug naar de visite. Een andere keer was hij in het ziekenhuis op bezoek, ik was dichtbij aan het werk. Dus even naar het ziekenhuis, een plekje zoeken en weer back to work.”

Ik verdrong mijn verdriet

“Heerlijk die spanning. Maar er was toch iets wat niet klopte. Hij was voor zijn werk heel veel in het buitenland. En zoals ik al zei, ik hou van seks. En, ik verdrong mijn verdriet van de afgelopen jaren door niet alleen te zijn en alles weg te stoppen. Daar hielp seks ook zeer goed tegen. Dus voor de tijden dat deze FwB in het buitenland zat, zocht ik gewoon verder. De zoektocht ging alleen niet zo goed. De ene man dacht dat ik zn droomvrouw was, de ander was moeilijk mee af te spreken, of zn piemel bleek ienimini te zijn, of er was gewoon geen sparkel, of ik was gewoon dronken en maakte de verkeerde keuze achteraf gezien, of de man vertelde nadertijd hoeveelste trofee ik wel niet van hem was. Kortom. Zomaar mn lichaam niet aan iemand geven, bleek toch lastiger dan ik dacht. Heb ik spijt van deze periode? Nee. Ik heb heel veel lol gehad en heel veel geleerd. Ik had het nodig om los te komen van de moeilijke relatie die ik heb gehad. 

Hij was al de derde van de week

“Tuurlijk heb ik dingen gedaan waar ik niet trots op ben. Ik was een keer zo dronken dat ik met een man en zijn voetbalteam mee naar zijn hotel ging. We hadden seks in een of ander stapelbed. Of ik had seks met iemand wat ik eigenlijk niet wilde. Mijn nee werd niet serieus genomen, maar was ik wel duidelijk genoeg? Nee, want uiteindelijk deed ik het toch, ook om er maar vanaf te zijn. En zo zijn er nog wel wat meer falende verhalen in mijn seksleven. Toen ik mijn huidige partner ontmoette was ik nog niet klaar voor een relatie. Hij was al de derde van de week. De liefde overkwam me. Hij leerde me hoe lekker seks kan zijn als je gevoelens voor iemand hebt. Nog steeds hebben we avonden dat we denken: Zo goed is de seks nog nooit geweest. We blijven het overtreffen. Als de liefde door je heen stroomt, wanneer je samen aan het vrijen bent, is echt een overweldigend gevoel. Dankbaar na al mijn avonturen ben ik dat ik nu van deze seks mag genieten.”

One Comment

  • Nathalie

    Wauw, dit is alsof ik mijn verhaal lees, na een relatie van 11 jaar ook gaan “genieten” en vooral alles wat gevoelens had buitensluiten 🤷🏼‍♀️ nu sinds een jaar zo uit het niks bij de meest onverwachte persoon ook weer liefde gebonden, en wat maakt dat de sex lekker zeg 🔥

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *