Astrid,  Momster Monday

Hoe vaak verander jij van interieur?

Op dit moment ben ik simpel gezegd een beetje homeless. Natuurlijk leef ik niet met m’n dochter op straat maar wij wonen momenteel nog gezellig bij mijn broer! Dat betekent dus wel dat ik op dit moment zelf geen woning heb en nu begint dit allemaal toch wel erg te jeuken hoor. Ik vind het leuk om bezig te zijn met inrichting, te rommelen in huis en om een fijne plek te creëren. Des te meer ben ik me nu weer aan het oriënteren op mijn woondoelen en natuurlijk het inrichten en een nieuwe woning!

Stiekem ben ik nooit gestopt met het gluren op Pinterest. Waar ik eerst echt alles zo licht en wit mogelijk wilde hebben, ben ik hier nu toch wel een beetje van afgestapt. Ik vind het echt nog heel mooi, vooral ook om foto’s te maken maar de laatste tijd trekken de sfeervolle donkerdere inrichtingen mij steeds meer. In deze blog wil ik jullie een klein beetje meenemen in mijn inspiratie / oriëntatie op dit moment voor een toekomstig huis. (dromen mag altijd toch?!)

Wat ik wél lastig vind is dat heel veel mooie inspiratie afbeeldingen die je tegenkomt op het internet van grotere ruimtes zijn. Nu verdien ik helaas geen miljoenen dus een vrijstaande villa zit er voor mij niet in, niet eens een klein beetje hihi. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat sommige dingen echt mega tof zijn maar als je ze in een kleinere ruimte zet, dit een heel ander effect kan geven. Zo vind ik het ook moeilijk om op Funda door huidige inrichtingen heen te kijken, maar dat is weer een heel ander verhaal.

Ik neem jullie nu mee door een aantal van mijn hersenspinsels. De keuken moet zwart! Ik hoop dat ik een huis ga vinden waarin dit ook mogelijk is want ja, zwart… maakt klein! Deuren met een zwart frame ben ik ook al jaren verliefd op, zo gaaf! Hier is ook gelijk duidelijk te zien dat wat ik nú in mijn hoofd heb helemaal niet meer zo licht en wit is.

Woonkamer en keuken

Voor Olivia-Mae haar kamer blijf ik wel toch echt het licht en roze mooi vinden. Ze vindt roze zelf dan ook de mooiste kleur, zal ze dat van mij hebben overgenomen? Op dit moment past ze nog prima in haar ledikantje, dus dat is fijn. Verder vind ik het leuk om ook een speelplekje in haar kamer te creëren. Dat lijkt me heel leuk met een matras van 70×140 met bijvoorbeeld een gave klamboe er overheen! Een soort van hut!

kinderkamer

De slaapkamer moet het liefste wel ruim zijn. Ik kan zelf al niet zo goed tegen kleine ruimtes (tikkeltje claustrofobie) en als een kamer dan helemaal volgestampt staat, kan ik echt niet tot rust komen.

Slaapkamer

In de achtertuin willen we graag een ruime schuur met daaraan een overkapping met een lounge gedeelte. Ik kan niet wachten om gezellig de bbq aan te gooien en lekker in de tuin te vertoeven! Mega handig om in de schuur ook een kleine keuken te zetten om alles bij de hand te hebben.

tuin

Aan inspiratie geen gebrek zoals jullie kunnen zien, nu nog een huis! Zijn jullie veel bezig met de inrichting van je woning? Veranderen jullie vaak van inrichting? Of ben je juist niet van de veranderingen? Ikzelf blijf het altijd op m’n heupen hebben om eens in de zoveel tijd alles om te gooien.

Nog meer inspiratie op doen? Klik dan hier.

Fijn weekend y’all!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *