Sexy Sunday

Anoniem (27): “ Het was meer een bifiworstje wat ik in mijn mond stopte.”

“Het was 23 september in 2015. Ik was al een paar maanden vrijgezel en ik scharrelde overal en nergens. Ik heb toch wel genoten van die periode, ik had er soms wel zo’n 3 in de week. Ik zat op Badoo en kwam veel knappe jongens tegen. Zo ook Luuk. Luuk was een erge knappe jongen wonend in Nederland maar zijn ouders kwamen uit Indonesië. Na wat heen en weer appen spraken we af. Hij woonde in een appartement in Eindhoven. Nou, dat was wel gezellig omdat hij voor mij had gekookt maar verder gebeurde er niets op seksgebied tussen ons op dat moment. 

Toen gebeurde het op een zaterdagavond, die 23 september omdat ik de volgende dag 24 september jarig was. Ik heb die periode een lange tijd bij mijn opa en oma gewoond dus mijn oma vroeg zich altijd af waar ik bleef. Ik vertelde die avond dat ik bij een vriendin bleef slapen. Ik reed naar Eindhoven en kwam binnen bij Luuk. We hebben eerst gezellig gekletst en tv gekeken, toen gezoend en gekust. Je kent het wel.. Ik merkte op dat hij een stijve had onder zijn traningsbroekje, en dacht: hmm zo groot is hij niet. Of zou ik verkeerd hebben gevoeld? Er werd me al verteld: Pas op, Indische mensen hebben vaak kleine piemels?!

Toen was het 12 uur, ik werd 24 jaar! Hij haalde een spekkoek tevoorschijn met een kaarsje erop, echt heel erg lief. Die heb ik natuurlijk lekker opgegeten en na het eten belandden we boven in zijn boomhut. Je moet het zien als een soort tipitent met een smal trapje naar boven. De lamp ging uit, we voelden elkaar en ik trok zijn broek omlaag.. Daarna zijn onderbroek en ik lag hem flink te teasen. Ik pakte zijn piemel vast en dacht: Mennn fuck, waar ben ik aan begonnen? Hij was zo klein, zo klein als mijn pink. In stijve toestand. Mijn moed zakte weg en ik wilde eigenlijk zo snel mogelijk naar huis. Ik had daarvoor op de bank toch niet verkeerd gevoeld, dit ging ik niet in mij voelen?! Help, ik wil een grote piemel! Ik besloot om het voor hem af te maken, ik was er nu toch al. Maar wat er toen gebeurde vergeet ik nooit meer.

Ik begon hem met pijpen, ofja pijpen. Het was meer een bifiworstje wat ik in mijn mond stopte. Hij deed heel spastisch en hij was heel erg opgewonden! Tot hij mijn mond weg duwde, en ik voelde dat het niet goed zat. Het was donker, maar toch kon ik geen sperma ontdekken.. Maar wel donkere plekken. Wat er toen in mij opkwam was, GAD VER DAMME. Ik vroeg aan hem of hij de lamp wilde aan zetten. Het licht ging aan en ja.. alle dekens zaten vol met bloed! Ik voelde mezelf zo ontzettend vies, wat had ik gedaan? Hij zei dat hij geen pijn had, maar het juist heel erg fijn vond. En daarbij vroeg hij ook of ik nog seks met hem wilde.. NEEE!! 

Ik ging naar de wc en was in paniek, ik wilde weg. Maar wat zou mijn oma zeggen? Ik heb toen een vriendin geappt en ben uiteindelijk naast hem in slaap gevallen. Hij voelde zich zwaar kut en ik, ik kon alleen maar denken aan dat bloed. De volgende ochtend ben ik gelijk vertrokken en hij ging naar de dokter. Ik heb die middag nog een appje gehad dat de dokter vertelde dat hij erg heftig was klaargekomen en dat er iets daardoor gesprongen is. Hij heeft mij hierna nog gevraagd om het eens over te doen. Ik was die biatch die nee zei.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *