Follow Friday

ERIN | @miniliefde

Ruim een half jaar geleden was je vorige take-over. Hoe gaat het nu met je? Hoe ziet je leven er nu uit? Waar ben je zoal mee bezig?

“Gaat prima! Ik ben inmiddels “ondernemer” en dus ingeschreven bij de KvK! Dit vanwege mijn blog en werk als freelancer. Super spannend en ook heel leuk 🙏🏻 Senn is enorm gegroeid het afgelopen halfjaar. Althans; niet qua gewicht en lengte haha, wel in zijn doen en laten. Hij praat onwijs goed, zingt liedjes en stelt slimme en bijdehandte vragen. Ik ben eindelijk tante geworden! Yaaaaaay 🥳 En wat is dat genieten zeg.”

Wat was je hoogtepunt en je dieptepunt van 2019?

“Hoogtepunt was zeker dat ik tante mocht worden en dat ik ingeschreven ben bij de KvK! Dieptepunt… Dat ik afscheid moest nemen van mijn lieve opa.”

Wat zijn je doelen voor 2020?

“Groeien met mijn blog en Instagram, maar wel authentiek en echt blijven. Ik hoop de 10k te bereiken, niet om de likes, maar dit is gewoon een soort van doel. Ook hoop ik dat dit mijn jaar wordt voor het schrijven van een boek!”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *