Follow Friday

ROBBIN | @robbin_june_liv

Het is vandaag weer follow-friday! Dit keer volgen we Robbin Braeckmans, mama van 31 jaar, afkomstig uit Antwerpen/België.

Robbin heeft 2 dochters June (4,5j) & Liv (2,5j) en ze is onlangs (24/8/19) gehuwd met haar man Jason. Robbin werkt full-time in het kleuteronderwijs, momenteel bij de 4-jarigen (2de kleuterklas). Deze leeftijd doet ze persoonlijk het liefst. 
Vrije tijd? “Wat is dat, vrije tijd?” 🙂 Op vrije momenten probeert Robbin haar hoofd leeg te maken door even te gaan lopen. Haar doel is om in april de Antwerpse ten Miles te kunnen uitlopen. Erg fanatiek is ze niet, maar ze zou toch erg trots zijn moest ze de eindmeet halen! Ook vindt ze het fijn om met haar vriendinnen af te spreken en even gezellig te gaan lunchen.

Wist je dat:

  • Robbin ‘s ochtends haar wekker om 6.15u zet, dan soms wel 4 keer op de snooze om dan pas om 6.45u uit haar bed te kruipen.
  • De hoofdreden waarom Robbin kleuterjuf is geworden is omdat ze dan eeuwig kind kan blijven.
  • Robbin steeds op dieet Is, totdat ze weer een lege verpakking chocolade op haar schoot terug vindt.

Instagram

Robbin haar allereerste post was op 31 mei 2012. Enkele rimpels, wallen en striemen rijker, is dit vanaf 29 juni 2015 (de geboortedag June) veranderd in een uit de hand gelopen hobby. Het leukste aan Insta vindt Robbin het inspiratie opdoen en het delen met andere mama’s. Ook fijn vindt ze dat het tegenwoordig kan om de ‘minder fijne’ (=realistische) kant te kunnen delen. Het is ook het ideale platform om anderen te leren kennen en dankzij Instagram heeft Robbin al heel wat kansen gekregen om leuke samenwerkingen te doen.

De minder leuke kant vindt Robbin dat ze zich soms zorgen maakt over wat ze wel of niet openbaar mag zetten… Tegenwoordig bestaan er ook zoveel mensen met foute bedoelingen dat ze bang is dat mensen misbruik gaan maken. Ook vindt ze het minder leuk dat Instagram soms een competitie is tussen mama’s. Gun een ander ook eens wat en steun elkaar wat meer! (AMEN!)

Echte mama’s zijn niet perfect en perfecte mama’s zijn niet echt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *