Follow Friday

CHERITH | @cherithvanbelle

Vandaag volgen we Cherith, 30 jaar oud en woonachtig in Alkmaar! Haar gezin bestaat uit Bas, 32 jaar oud en hun zoontje Mason van 18 maanden.

Cherith werkt als gespecialiseerd verpleegkundige op een spoedeisende hulp en doet dit 28 uur per week. In haar vrije tijd is Cherith blogger, hobbyfotograaf, tekent ze graag en probeert ze het sporten weer op te pakken.

Wist je dat:

  • Cherith verslaafd is aan GTST;
  • Cherith nog nooit dronken is geweest;
  • Cherith een hekel heeft aan uitverkoopjes en sale.

Instagram

Ondertussen zit Cherith alweer 6 jaar op Instagram. Ooit is ze gestart als “fitgirl”, er even tussenuit geweest en ze heeft het sinds 2 jaar weer actief opgepakt. Het leukste vindt ze inspiratie op doen bij andere mensen maar ook een inspiratie zijn voor je volgers, daarbij doet ze leuke contacten op en heeft ze er ook een aantal vriendschappen aan over gehouden! De negativiteit en het feit dat iedereen een mening heeft en dit soms kwetsend overbrengt vindt ze wel de keerzijde. Iedereen wilt de beste zijn en elkaar overtreffen.

Sinds dit jaar is er een andere Cherith, ik heb het roer omgegooid. Ik zeg wat ik denk, ga om met mensen die ik leuk vind en me energie geven en ik zeg geen ja meer terwijl ik eigenlijk nee wil zeggen! Aanrader!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *