Sexy Sunday

Seks a la Fifty shades of Grey #openrelatie

De schrijfster van dit verhaal wil anoniem blijven.

Ik kwam een paar jaar geleden op een gezellig feestje een nog gezelliger meisje tegen.. Daar heb ik de hele avond intens mee staan zoenen. Wat een sexy chick. Met haar nummer in mijn telefoon ging ik naar huis, zin in mijn man. Maar stiekem nog meer zin in haar. Meteen wist ik zeker dat ik met haar af ging spreken. Ooit..

En dat gebeurde. In overleg met mijn man nodigden we haar uit, samen. Een trio dus. Dit was overigens niet mijn beste trio want ik werd jaloers. We zijn ooit een open relatie aangegaan omdat ik niet genoeg aan mijn trekken kwam. Ik ben een gigantische losbol, echt een flierefluiter. Mijn man is daarentegen ontzettend trouw en loyaal. Voordat wij een serieuze relatie kregen wist hij al van mijn seksuele verleden en dat mijn voorkeur toch wel uitgaat naar seks a la Fifty shades of Grey. Iets waarvan al snel duidelijk werd dat hij mij dat niet kan geven. Dus na vele gesprekken, ervaring en een lange tijd samen besloten we samen een open relatie aan te gaan. Dit initiatief kwam al vaker bij mij vandaan maar mijn man vond het tot toen helaas nog niet zo’n goed idee. We spraken er veel over, vooral op wellnes dagen. Beide fully naked hebben we toen besloten dat we zouden gaan onderzoeken wat dit voor ons kon betekenen.

Ik sprak toen een paar keer af met een man, waar overigens niks boeiends gebeurde omdat iets in mij, mij toch tegenhield. Het voelde ergens alsof ik het toch niet tegenover mijn man kon maken. Maar het idee van de vrijheid, dat vond ik al heerlijk… Fout zat ik niet in deze situatie, mocht er wél een keer iets gebeuren dan was en voelde het in ieder geval niet als vreemdgaan.

Zo heb ik meerdere keren met meerdere verschillende mannen gezoend op feestjes en partijen, maar als het er dan op aan kwam om een stapje verder te gaan deinsde ik toch terug. Meerdere keren voelde ik afkeurende blikken van mijn man. Hierdoor wist ik niet precies wat ik nou wel en niet kon doen. We hadden uiteraard wel duidelijke regels opgesteld en hadden elkaar beloofd er niks over te zeggen. Sowieso niet tegen elkaar.

Regels:
– niet oraal
– geen collega’s en kennissen
– altijd met condoom
– geen overnachtingen
– niet op ‘onze’ plekjes (auto, huis etc).

In deze zelfde periode hadden we dus ook een trio met die sexy chick erbij.. Maar toen ging het ineens de hele andere kant op. Ik zag haar van hem genieten en andersom.. Er knapte iets in mij en ik werd ineens mega, mega, mega jaloers. Toen ben ik naar boven gelopen nadat ik naar hem gebaarde dat ik het niet aankon. ZOOOOO kwaad was ik op mezelf… ZO lang keek ik hier naar uit, dit was mijn keuze, mijn initiatief en dan voel ik mij zo. Jaloers. Mijn man kwam gelijk achter me aan en boven bespraken we de situatie. Hij vond het fijn dat ik dat voelde want dat gaf hem het gevoel dat ik van hem hield en om hem gaf.

Eenmaal afgekoeld ben ik naar beneden gegaan om haar te vertellen dat ik het toch niet kon, ze begreep me. Gelukkig. Uiteindelijk is ze wel blijven slapen en hebben we nog wel het een en ander uitgespookt in de slaapkamer. Maar ik was de baas, ik had de leiding en de controle.

Na dit avontuur hebben mijn man en ik besloten om de open relatie te stoppen. Het was leuk voor een halfjaar, maar veel te intens. We hebben al zo’n druk leven, hoe kan ik in godsnaam óók nog is een affaire onderhouden? Wat dacht ik? Er ging namelijk enorm veel tijd en energie in zitten. Het was wel heel dubbel deze periode. Ergens was het heel fijn, ik voelde me echt heel erg gewild, goed in mijn vel, zelfverzekerd maar tegelijkertijd ook dom, vies en minderwaardig. Pas toen heeft mijn man eerlijk durven zeggen dat hij dit voor mij deed maar er stiekem zelf aan onder door ging (& ik kan je vertellen dat hij heel goed is in dat soort dingen verborgen te houden). Nog steeds vindt hij het niet erg als ik iets met een vrouw zou doen. Hij weet namelijk dat ik me ook erg aangetrokken kan voelen tot vrouwen. Maar zeker meer tot mannen.

Als ik er nu op terug kijk kan ik wel zeggen dat het heel goed is geweest voor onze relatie. We zijn er echt sterker van geworden en de aantrekkingskracht is er alleen maar groter op geworden. Het gevoel van liefde en warmte was ik even kwijt. De kleine dingen kon ik niet meer waarderen en dat kan ik nu wel weer.

Wij vroegen deze anonieme schrijfster of zijzelf een open relatie zou aanraden, haar antwoord;

Ik zou het alleen aanraden als je eerlijk tegen elkaar kan zijn. Als je goed met elkaar kan praten en dat je weet van elkaar dat je het de ander nooit zal verwijten. Ik ben er een voorstander van om op deze manier elkaar weer te vinden als andere therapieen of gesprekken niet voldoende blijken te zijn. Maar dit is uiteraard wel een gevalletje van; ‘maken of kraken’. Voor ons heeft het goed uitgepakt maar dat hoeft uiteraard niet voor iedereen zo te zijn. Gevoelens kan je nou eenmaal niet altijd uitschakelen en je zou dus eventueel wel echt verliefd kunnen worden op een ander. Dan moet je je afvragen of dat wel zo reeel is. Want wat is de reden voor je open relatie? Lust? Of is er meer aan de hand tussen jou en je partner?

& nog een tip voor de mensen die een trio overwegen:
Als je dat dus ooit doet… Stel goede regels en afspraken af. Zeg wat je graag wilt maar vooral wat je niet wilt. Vertel waar je grenzen liggen

– Have fun

– Anoniem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *