Sexy Sunday

Anoniem is getrouwd maar wil graag seks met een andere man! #swingen

Oké, een blog schrijven, daar gaat ie dan…

En wat voor één!

Over ons normale leventje, wat ineens een beetje anders is, met een superleuke, lekkere geile flow! En waar nog best wel een heel taboe over heerst.

Manlief en ik zijn al zo’n 15 jaar samen,(beide rond de 35, 2 te leuke kinderen en een hond) en toentertijd afgesproken dat we een monogame relatie hebben. Maar gedurende de jaren volgden, bleef er bij mij iets kriebelen… Beetje sjansen met het stappen, tot wel wat verder met sjansen, echter nooit vreemdgegaan, want ja, dat was de afspraak, en ik ben nu eenmaal op een trouwe hond. 

Dus ben ik in gesprek gegaan met manlief.. Over het feit dat ik eigenlijk toch wel erg graag nog eens sex zou willen hebben met een andere man…. POEH.. Het hoge woord was eruit.. Maar hoe zag ik dat dan voor me? JA, dat was een goede vraag…  

Ondertussen waren we weer wat weken verder, en was ik erachter gekomen dat ik graag alleen op pad zou willen gaan. Echter vond manlief dat wel heftig, en gaf aan dat hij daar dan bij zou willen zijn. Oké, maar ik en 2 mannen.

En hoe komen we aan een extra man? Want ik wil me daar dan wel enorm goed bij voelen, want anders hoeft het dan ook niet van me. (Buiten dat hoef ik ook geen man die ineens in een leren broek bij de voordeur staat)

Na veel praten, want ja, dat is super belangrijk, komen we erachter dat we het ook wel erg leuk zouden vinden als we dan met een ander stel zouden afspreken, dan is er voor ieder wat lekkers! 

Dus ons aangemeld op een site, daar staan veel mensen met hun vleeswaren al te koop, niet echt onze manier. En ook worden we daar beiden niet opgewonden van. Dus een leuk profiel aangemaakt, met een leuke foto van ons erop met kleren aan, en waar we naar opzoek zijn.  

WOW! Wat een reacties kregen we, leuk, we werden er helemaal enthousiast! Maar zoek dan maar eens een leuk stel uit waarbij het dan ook nog eens van alle kanten klikt! 

Maar na eventjes zoeken kwamen we ze tegen! Beide super knap en aantrekkelijk (vinden wij dan). Wat heen en weer chatten, skypen, afspreken waar je naar opzoek bent, en wat je wel of niet wilt doen, goede afspraken maken en je verwachtingen openbaar maken…

En ja, dan maak je een echte afspraak! Onze eerste date..

Hotelletje geboekt, en op neutraal terrein afgesproken voor een hapje en een drankje! En wat was het een superleuk en gezellig koppel! Voelt het voor iedereen goed? 

Jazeker!!! Oké, volgende stap; richting het hotel…. 

Maar dat vertel ik misschien nog wel een volgende keer! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *