(web)Shop Wednesday

Calmare Cosmetics

Nu alle kappers gesloten zijn in deze gekke periode missen we allemaal wel wat extra verzorging voor ons haar. Met Calmare Cosmetics haal je de luxe van de kapsalon thuis bij je in huis. Ideaal in deze Corona crisis. Ik (Anne) kreeg een pakketje vol met deze fijne producten thuisgestuurd van Calamere Cosmetics die je nu ook online kan shoppen voor thuis.

We mochten onderstaande producten uittesten:

Conditioner – €13,95
Dit is toch wel onze favoriet. Zowel die van mij als van Ivy. Een heerlijke leave-in conditioner die we gebruiken na het douchen. Zeker nu de zon weer extra schijnt, er door de warme dagen dus UV-straling en meer gezweet, dus meer gedoucht wordt is een extra verzorging geen overbodige luxe. Zonder een leave-in conditioner kom ik dus écht niet door mijn haren heen. Maar dat is met deze fijne spray die ook nog is lekker ruikt lukt dat wel. Ik gebruik deze dus ook voor Ivy, die klitten (logisch) verschrikkelijk vind. Ook ideaal voor na de zwemles, als die weer begint!

Haarhersteller– €15,45
Dit unieke haarmasker hoeft niet uitgespoeld te worden en is niet vet. Dankzij de UV-protector is mijn haar nu beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals chloor, zon en zeewater, dus ook ideaal met de zomer die voor de deur staat. Dagelijks gebruik helpt gespleten haarpunten, droog en pluizig haar voorkomen. Ook iets wat voor mijn haar echt heel belangrijk is. Ik stijl en föhn het regelmatig, ook draag ik het vaak vast waardoor beschadiging sneller op de loer ligt. Ook dit is wel een echte favoriet.

Setting spray– €10,45
Normaliter ben ik niet zo van de haarlakken of setting sprays. Maar deze spray vind ik wel écht fijn. Hij wordt niet hard en is na het stijlen echt I-DE-AAL om mijn baby (lees; after pregnancy) haartjes in bedwang te houden!

Styling boost– €7,95
De Calmare Styling Boost is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar. Soms mis je net wat volume of zakt je kapsel snel weer in. De Styling Boost is een poeder dat zichtbaar zorgt voor meer volume en natuurlijke controle. Nou heb ik niet echt fijn en futloos haar maar voor een avondje stappen, en wat meer volume en grip is deze poeder heel fijn.

Shampoo (Scalp protect) – €7,95
Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor een jeukende hoofdhuid icm roos. Iets waar ik toevallig regelmatig last van heb. Heel veel, dik en lang haar heb ik. Daardoor jeukt mijn hoofdhuid regelmatig waardoor er roos ontstaat. Ik merkte met deze shampoo écht verschil. De geur is niet zo sterk als bij normale anti-roos shampoos (die ik om die reden dus eigenlijk vrijwel nooit gebruik).

Lagune gel – €11,95
Deze gel gebruik ik voor in Lux zijn haar, hij ruikt echt heerlijk (ik blijf aan zijn haartjes ruiken als hij deze in heeft). Het is een hele fijn gel die écht lang blijft zitten en te restylen is na zijn slaapje met een beetje water.

Met Calmare haal jij de kwaliteit van de kapper in huis. Voor haar, hem en voor jou. Kortom voor iedereen. Wat jouw haar ook nodig heeft; volume, bescherming, zachtheid of glans. Met ruim 40 jaar ervaring heeft Calmare de professionele oplossing voor jouw haarprobleem. De producten van Calmare zijn eenvoudig te begrijpen en gebruiken. Met Calmare Cosmetics ben jij in goede handen!
Wist je dat? 
De Calmare producten vaak volledig geproduceerd zijn in Nederland! Mocht het binnen Nederland niet lukken zoeken wij zo dicht mogelijk bij huis. Zo is bijvoorbeeld de Haarhersteller volledig vervaardigd binnen Nederland. Van eigen bodem, in goede handen. 

– Niet getest op dieren
– Shampoos parabenenvrij
– Oplossingsgericht, lost al jouw haarproblemen op
– Verpakking is recyclebaar
– De kwaliteit van de kapper voor thuis
– Geproduceerd in Nederland

Calmare Cosmetics

En natuurlijk hebben we ook iets leuks voor jullie! Wiehoe!

We mogen 1 product naar keuze weggeven aan 1 van jullie!
Wat moet je hiervoor doen?

  • Like @perfnotsoperf op Instagram
  • Like @calmarevoorjou op Instagram
  • Neem een kijkje op de website van Calmare Cosmetics en kies het product dat jij zou willen winnen en reageer op onze Instagram welk product dat is!
  • Extra kan maken? Deel dan jouw favoriete product in je story en tag ons beide!

Veel succes!

Lieve, gezonde kusjes van Anne & Astrid

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *