Follow Friday

JASMIJN | @jasmijnvangent

Jajaaaaa, vandaag weer een take-over! Vandaag volgen we Jasmijn van Gent! Sinds kort mag ze daar ook Krol bij toevoegen, maar dat vindt ze nog steeds wennen. Jasmijn woont in Twente en is getrouwd met Klaas. Zelf is ze “jong” mama geworden… ze was 22 jaar toen ze bezweet Luca in haar armen kreeg. Ondertussen is ze 23 en over een maandje alweer 24. Klaas is 11 jaar ouder, reken maar uit ;). Luca is bijna jarig. Over vier weekjes wordt hij alweer een dreumes, de tijd vliegt.

Jasmijn werkt als sportdocent en geeft nu in de “coronatijd” digitaal les. Als je haar kent, weet je dat ze al moeite heeft met de afstandsbediening en leert ze van haar neefjes van 10 hoe Instagram werkt. Dus best bijzonder dat dit haar lukt, al zegt ze het zelf. Maar het leuke is, jullie kunnen ook haar live sportlessen volgen! Verder studeert Jasmijn voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

In haar vrije tijd wandelt Jasmijn veel. Ze heeft een hondje, genaamd Fien… die veel beweging nodig heeft. Een wijntje en lekker eten in de stad doet haar ook veel goeds trouwens.

Wist je dat:

  • Jasmijn bang is voor alle insecten op de wereld. Maar vooral voor lieveheersbeestjes en spinnen krijgt ze hartkloppingen.
  • Jasmijn al 11 maanden borstvoeding geeft.
  • Jasmijn geen witte chocolade lust.

Instagram

Sinds de zwangerschap van Luca werd Jasmijn pas echt actief op Instagram. Daarvoor wist ze eigenlijk niet zo goed wat ze er mee moest. Maar snel kwam ze in contact met andere mama’s en zo voelde ze zich snel niet meer zo alleen. Het moederschap is prachtig en het krachtigste wat er is, maar ook het eenzaamste wat er is. Je moet ineens afscheid nemen van je oude leven alsof het nooit heeft bestaan en ondanks dat er miljoenen mama’s zijn… ga je je alleen voelen. Soms als Luca weer ontroostbaar was, en ze een insta-mama een berichtje stuurde, die dan ook op was, dan voelde het even alsof we het samen deden. Alsof ze er ook was en we er samen voor knokten. Het enige waar ze voor wil waken, is zich er in verliezen. Haar mobiel eerder pakken als dat ze Luca knuffelt. Ze probeert haar mobiel zoveel mogelijk boven te laten, als ze een mama-dag heeft, en vaste “kijk” momenten te hebben. Dit geeft haar rust.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *