Follow Friday

EMMA | @storyofmymommylife

Vandaag kun je Emma Elena Donker volgen op onze Instagram! Een mama van een zoontje van net drie jaar oud en getrouwd met Jimmy, 31 jaar. Momenteel is Emma hairstylist en woont ze met haar gezin in Rijswijk.

In haar vrije tijd doet ze veel leuke dingen met vriendinnen want dat vindt ze onwijs belangrijk, gewoon haar eigen ding doen! Want ze is niet alleen een mama! Ze gaan vaak naar de sauna en ze haalt onwijs veel passie uit haar instagram.

Wist je dat

  • Emma eigenlijk de hele dag hetzelfde nummer kan luisteren en dan wordt ze er nog niet gek van!
  • Emma haar man pas een ontbijtje heeft laten maken op haar verjaardag om het vervolgens niet op te eten, ze eet pas later op de ochtend.
  • Emma niet van chocolade houdt en dat ze alleen patatjes bij de Macdonalds eet omdat die saus zo lekker is.
Foto: Jacky Nobels

Instagram

Emma is al anderhalf jaar actief / echt actief op Instagram. Het leukste aan Instagram vindt ze het contact met mensen en het creatief bezig zijn met fotografie. Het minder leuke vindt ze dat mensen al snel letten op het beeld wat ze denken te hebben over jou. En dat is oneerlijk.

Emma houdt onwijs van fashion en dat laat ze ook goed zien op haar account! Daarnaast vindt ze eerlijkheid en nuchterheid erg belangrijk! Being positive is the key!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *