Follow Friday

LISET | @lisetverschoore

Vandaag volgen we Liset (32)! Wonend in Naaldwijk, mama van 2 dochters Chloë (7 jaar) en Mila (4 jaar) én getrouwd met Chris!

Liset werkt fulltime bij de Rijksoverheid als projectleider en coördinerend adviseur op het gebied van online participatie en datascience. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is het ministerie waar zijn voor werkt. Woensdag is haar vaste vrije dag.

Liset is altijd online, bezig met nieuwe content maken & bedenken. Niet alleen voor haar eigen kanalen maar ook voor andere ondernemers. Ook schrijft ze regelmatig artikelen voor haar eigen website, www.dedigitalesalon.nl. Op deze plek wil ze haar liefde voor technologie overdragen op andere vrouwen. Ze deelt nieuwe handige apps, schrijft tutorials, geeft tech-tips en maakt reviews. Ook deelt ze persoonlijke berichten over mode, beauty en mom life. Met het internet is ze dus altijd bezig, maar daarnaast houdt ze ook van leuke dingen doen met het gezin en drankjes drinken met vrienden en familie. 

Wist je dat:

  • Liset 7 was toen haar liefde voor technologie ontstond en zij zelf haar eerste eigen website heeft gemaakt. (We rekenen even voor je terug, dat was dus in 1994)
  • Liset verslaafd is aan Cola Zero & dan het liefst Cherry!
  • Liset stiekem dus een beetje een computernerd is, zie punt 1 😉 maar achter deze nerd schuilt ook een mode-, interieur- en beautyliefhebber.
  • Liset sinds haar 19e de ziekte van crohn heeft.

Instagram

Op 8 februari 2014 plaatste Liset haar eerste foto. Het leukste aan Instagram vindt ze de interactie en contacten die ze heeft met vrienden en vriendinnen, maar juist ook met vrouwen die ze bijvoorbeeld alleen via Instagram kent. Andere dingen die ze leuk vindt aan Instagram zijn creatief bezig zijn met video en fotografie, een uitlaatklep maar ook een plek om inspiratie op te doen bij anderen en ze vindt het ook leuk om haar goede voornemens of tips met anderen delen, bijvoorbeeld op het gebied van tech. Als ze een ding moet benoemen wat ze minder leuk vindt aan Instagram, dan is het nepheid. Denk aan Instagrampods, waar mensen elkaar volgen om te volgen en lege reacties zonder oprechte interesse bij elkaar achterlaten. Alles voor zoveel mogelijk volgers, terwijl, er is meer dan dat?! Hopelijk voelt niemand zich aangesproken, best spannend om zo op te schrijven. 

What else?

Ik ben eigenlijk helemaal niet zo duurzaam ingesteld, maar de laatste maanden er meer actiever mee bezig. Ik wil beter voor het milieu zorgen en mijn eigen steentje bijdragen. Ik hoop zo anderen een beetje te inspireren. Hoe word je duurzaam als je ontzettend materialistisch bent ;):).. Ik laat zien dat je ook op je eigen manier en tempo er mee aan de slag kan. Nuchter, ik sla echt niet 100% om, maar ga wel delen hoe ik het aanpak en hoop zo anderen ook te inspireren zonder met een vinger te wijzen. 


www.instagram.com/lisetverschoore

www.dedigitalesalon.nl

www.youtube.com/lisetverschoore

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *