Sexy Sunday

Lady Pleasure

Wij begonnen nog niet zo heel lang de Sexy Sunday rubriek. Een rubriek waarin wij taboes willen doorbreken. Praten over onderwerpen die mensen heeeeel interessant blijken te vinden maar stiekem toch ook een beetje spannend. Ons doel? Entertainen, informeren, taboes doorbreken, openheid, alles bespreekbaar maken. Dus toen wij benaderd werden door Lady Pleasure om dildo’s en vibrators te testen konden we NATUURLIJK geen nee zeggen. Dus zeiden we ja en hebben we “samen” (natuurlijk niet écht samen HAHA, je snapt ons wel) deze onderstaande speeltjes getest en de plus en min punten voor jullie op een rijtje gezet! Lees het vooral eventjes want onderaan deze blog vind je een win-actie én kortingscode!!

Dildo’s

Easytoys Realistische Dildo 21 cm – Huidskleur

Persoonlijk is dit niet het speeltje voor mij, geef mij maar een echte met man erbij. Voor de single ladies kan ik me wel voorstellen dat het leuk is. Lijkt net echt en je kunt er best wat plezier mee beleven!

+ grootte is prima
+ flexibel
– zuignap is niet zo sterk

Cijfer: 6,5

Mijn ‘unicorn’. Ik hou ervan om mijn speeltjes een bijnaam geven dus deze is bekroond tot unicorn. De naam helikopter was ook gepast geweest aangezien ik hem na ontvangst regelmatig heb rond gezwaaid. HAHA. Deze unicorn is GROOT. Eigenlijk wel nét té groot voor mij. Wederom toch fijner om een échte man te hebben. Dit speeltje vind ik leuk voor af en toe maar is voor mij dus geen favoriet.

+ mooi design
+ zacht materiaal
+ makkelijk te gebruiken
+ flexibel
+ makkelijk te gebruiken onder de douche, daardoor ook makkelijk te reinigen
– hij stinkt écht erg na het openen van de verpakking, een rubber geur. Voor mij niet heel aantrekkelijk.

Cijfer: 7

Vibrators

Chaiamo Bullet Vibrator – Teal

Dit is een toppertje! Met de verschillende standen van hard tot zacht zal hij voor iedereen fijn zijn. Hij was wat groter dan verwacht maar zeker een goed formaat om vast te houden. 

+ 10 verschillende standen
+ easy op te laden met usb
+ zacht materiaal
+ waterproof
+ ziet er mooi uit
– niet mega stil

Cijfer: 8,5

Mijn ‘microfoon’.. Ik heb bijnamen voor mijn speeltjes, bekt lekkerder. Deze microfoon doet prima zijn werk. Ligt lekker in de hand. Voelt zacht en ziet er goed uit. Mijn favoriet van het moment!

+ mooi ontwerp
+ 7 verschillende standen
+ ligt lekker in de hand
+ voelt zacht aan/ goed materiaal
+ USB oplaadbaar
+ gemakkelijk schoon te maken
+ makkelijk in gebruik
– niet geluidloos

Cijfer: 8,5

Win-actie & korting!

Hebben jullie ook rode oortjes na het lezen van deze blog en wil jij nou ook is zo’n speeltje testen tussen de lakens, in de douche, op de bank, in de keuken of weet ik veel waar? Dat kan!
Met de code: PerfnotsoPerf20 ontvang jij 20% korting op je gehele bestelling! Goed om te weten is dat de bestelling concreet verzonden wordt! Je ziet dus aan de buitenkant NIET dat er seksspeeltjes in het pakket zitten!

Wij mogen beide onze favoriet weggeven!
Nalone Rock Wand vibrator & Chaiamo Bullet Vibrator

Wat moet je doen?

Kies&Win- Welk speeltje wil jij winnen? Laat het ons weten in een reactie op deze blog, Facebook of Instagram.
Het is leuk als je ons beide volgt op Instagram maar dit geen must (wel extra kans)
@perfnotsoperf
@ladypleasure.nl

ps. Als je echt niet openbaar wil reageren maar wél kans wilt maken op 1 van de prijzen, stuur ons dan vooral eventjes een DM, mail of privebericht!

info@perfnotsoperf.nl

Sexy groetjes met rode oortjes van Anne & Astrid

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *