Follow Friday

DESLÉY | @desley.daley.skye

Vandaag hebben we weer een take-over en deze keer volgen we Desléy, 30 jaar en woonachtig in Almelo! Ze is al bijna 9 jaar samen met Marco en samen hebben ze 2 kids: Daley (5 jaar) en Skye (3 jaar).

Desléy werkt 3 dagen in de week als assistent douane declarant bij een logistieke dienstverlener. Volgend jaar gaat ze weer naar school en gaat ze de complete declaranten opleiding volgen. In haar vrije tijd houdt Desléy van reizen en shoppen (vooral voor de kids), maar ze is ook graag creatief bezig. Vooral met foto’s maken en sieraden maken, die hobby heeft ze de laatste tijd ontdekt en vindt ze super leuk. 

Wist je dat:

  • Desléy 10 jaar lang een seizoenkaart heeft gehad bij Heracles Almelo, alle uit en thuis wedstrijden ging ze heen. Sinds de kinderen er zijn is het minder geworden en nu heeft ze helemaal geen kaart meer. 
  • Desléy ontzettend gek is op citroen ijs, 9 van de 10 keer dat ze een ijsje neemt zit er altijd wel iets met citroen bij. 
  • dat als Desléy Marco niet had leren kennen 9 jaar geleden, ze voor 100% zeker weet dat ze in het buitenland had gewoond. Ergens op een tropisch eiland, palmbomen etc…

Instagram

Desléy is al vanaf 2012 actief op Instagram. Het leukste vindt ze de contacten die je krijgt, en dat die contacten ook echte vriendinnen van je worden! Super leuk. Het mindere eraan is dat sommige het zien om te presteren. “Doe lekker normaal, dan doe je al gek genoeg, toch?!”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *